ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què ha de tenir manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  En aquest post li explicarem en detall què és el manteniment informàtic i quina és la seva importància actual, especialment a les empreses on depenen directament de l’ús d’ordinadors i altres dispositius. A més, podrà obtenir informació de tots els avantatges i beneficis que aquest servei li pot proporcionar.

  Comptar amb serveis informàtics professionals i de confiança és quelcom imprescindible si vol créixer dins del seu sector i ser més competent que altres negocis del seu àmbit empresarial.

  suport informàtic

  Què és el manteniment informàtic?

  En primer lloc, definim el concepte de manteniment informàtic. Aquest fa referència a totes les accions portades a cap per personal qualificat i especialitzat en tasques d’aquesta índole amb la finalitat de mantenir tots els sistemes informàtics funcionals i al dia.

  A causa de la gran dependència actual de dispositius tecnològics, és essencial que aquests estiguin sempre al 100% i, gràcies a aquest suport, pot aconseguir-ho.

  Existeixen diferents tipologies de manteniment dels equips i sistemes:

  1. El manteniment preventiu: és aquell que preveu les incidències o avaries abans que succeeixin, evitant així aturades de producció innecessàries. A més, és un servei que ajuda a descobrir errors informàtics i trobar la millor solució.

  2. Manteniment correctiu: es tracta de realitzar les reparacions oportunes una vegada s’hagi detectat l’avaria o problema informàtic.

  3. Manteniment predictiu: trobem aquesta tipologia de manteniment quan es realitza un diagnòstic de l’estat dels equips per a poder conèixer com es troben. En aquest sentit, es prenen decisions sobre si els equips necessiten ser reparats, substituïts, etc.

  Quins són els beneficis de tenir un bon suport informàtic?

  Comptar amb un òptim manteniment dels seus ordinadors li pot aportar a la seva empresa molts beneficis. Els més destacats són:

  1. Tenir equips informàtics en bon estat, rendibles i sempre funcionals.

  2. Poder gaudir de les últimes novetats sobre aplicacions i sistemes, podent ser més competent dins el seu sector.

  3. Oferir als seus clients, a la vegada, un servei més eficient i sense interrupcions.

  4. Controlar les despeses sobre informàtica i només invertir quan sigui estrictament necessari.

  5. No patir aturades sobtades que, sens dubte, afecten els seus treballadors i clients.

  6. Gaudir de seguretat i protecció, gràcies a l’actualització periòdica d’antivirus i a la realització constant de còpies de seguretat.

  7. Comptar en tot moment amb l’ajuda de professionals del sector que l’assessorin i li ofereixin un suport total.

  Per tant, tenir un bon manteniment és la millor opció per a poder tenir un negoci segur, competent i eficient, així com seguir creixent i adaptant-se a les noves tecnologies.

  Els seus ordinadors i altres dispositius estaran sempre cuidats i els seus possibles problemes informàtics es resoldran ràpida i eficaçment.

  Tenir ordinadors no li assegura un bon servei als seus usuaris. Però, si aquests tenen un manteniment periòdic, sí.

  serveis informàtics

  El millor servei informàtic al seu costat

  Per a poder gaudir d’un servei de qualitat i professional, posi’s en contacte amb Gestinet.

  Som empresa referent de serveis informàtics i oferim un servei complet i totalment adaptat a qualsevol empresa i necessitat.

  El nostre equip, sempre en constant formació, l’assessorarà adequadament, segons les seves necessitats i objectius, i farà que el seu negoci obtingui rendibilitat i sigui més competent dins el seu àmbit. A més, maximitzarà les prestacions dels seus dispositius amb la finalitat que aquests li ofereixin el 100% el temps més gran possible en bones condicions.

  Contacti amb Gestinet sense cap compromís i li oferirem un suport complet.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)