ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què el manteniment informàtic realitza còpies de seguretat?

  manteniment informàtic

  Dins de les tasques del manteniment informàtic trobem la realització de còpies de seguretat.

  Aquestes són necessàries per salvaguardar informació i arxius perquè, en cas d’incidència, pèrdua o robatori, poder-ho recuperar fàcilment. Pensi que internet és un món molt vulnerable i els ciberdelinqüents podrien entrar dins els seus equips i prendre-li els seus documents. També podria entrar malware als seus dispositius i inutilitzar-los. A més, poden existir errors en els sistemes informàtics o elèctrics, inundacions, incendis, etc. que podrien provocar una catàstrofe i destruir físicament tots els arxius.

  El també anomenat backup és una de les accions que un bon manteniment porta a cap de manera periòdica.

  Els documents corporatius no poden estar a l’abast de qualsevol, de la mateixa manera que tampoc les seves imatges personals o informació sensible. Ha de tenir en compte que, si arribessin a mans equivocades, el seu ús podria ser erroni i podria perjudicar la imatge del negoci i personal.

  Per tant, el motiu principal pel qual un òptim manteniment dels ordinadors realitza còpies de seguretat és per donar més seguretat i protecció a una empresa.

  Un bon manteniment, a més, és preventiu, i s’anticipa a futures avaries. Això vol dir que, a més de realitzar backups, porta a cap tasques de reparació preventives a tots els equips corporatius perquè no deixin de funcionar i sempre estiguin al 100%.

  Quines són les raons per les quals necessita còpies de seguretat?

  -Seguretat informàtica en tot moment.

  -Estalvi de temps en cas d’haver de passar informació d’un equip a un altre.

  -Accés ràpid i fàcil a tots els seus documents.

  -Més competitivitat, ja que la seva empresa oferirà més protecció als seus clients sobre dades sensibles.

  Tingui al seu costat un suport professional

  De la mateixa manera que és imprescindible comptar amb còpies de seguretat, ho és tenir al seu costat a una empresa del sector informàtic professional i qualificada.

  A Gestinet som experts en manteniment informàtic i tot un referent en oferir als nostres clients la màxima seguretat, a més que els seus ordinadors i altres dispositius sempre estan a les millors mans.

  Confiï en nosaltres i tots els seus documents estaran salvaguardats correctament.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post