ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què el posicionament Google és tan important?

  posicionament google

  El posicionament web té com a objectiu millorar la visibilitat d’una pàgina dins els cercadors de manera orgànica. Aquest aspecte avui dia és imprescindible per a obtenir més i millor visibilitat a internet i que els usuaris el trobin més fàcilment.

  Tenir una pàgina amb un òptim SEO farà que la seva web tingui més tràfic qualitatiu i, com a conseqüència, augmentin les seves probabilitats de conversió.

  De fet, el cercador més utilitzat és Google i, per tant, cal centrar la seva estratègia en aquest. Pensi que el 95% d’espanyols utilitzen Google per a realitzar les seves cerques i que, a més, estar ben posicionat li atorga una millor imatge de marca i més confiança als consumidors.

  El posicionament Google és quelcom imprescindible a tenir en compte, especialment adquirir presència dins la primera pàgina, ja que poques vegades els usuaris consulten la segona en una cerca.

  Li exposem amb més detall les dues raons principals per les quals és tan important el posicionament al gegant Google:

  Més visibilitat: com li hem comentat, la notorietat a internet és essencial per a poder arribar als seus clients objectius de manera més fàcil. Si vol que Google mostri la seva pàgina quan els usuaris realitzin una cerca de la seva paraula clau, ha de treballar constantment el seu SEO.

  Augment de les visites: si aconsegueix una bona posició, obtindrà més tràfic dins la seva web, perfecte per incrementar les possibilitats de venda i de conversió.

  I, com pot millorar el seu posicionament Google? De fet, ha de seguir algunes pautes, sempre de manera constant i sent persistent, ja que el cercador mai descansa i sempre vol oferir als usuaris el millor.

  En primer lloc, ha de conèixer el seu públic objectiu, quines són les seves necessitats i quines keywords utilitzen; d’aquesta manera, podrà enfocar la seva estratègia de màrketing en aquestes.

  Després, ha d’elaborar un pla de continguts, ja que són imprescindibles. Aquests han de ser de qualitat, d’interès, únics i mai estar copiats d’altres webs. Una bona opció és tenir un calendari editorial on planificar les seves publicacions i no repetir temàtiques, textos, etc. En aquesta planificació és necessari detallar quines paraules clau utilitzarà, ja que són essencials per a posicionar una pàgina. Pensi que aquestes, a més de dins el mateix contingut, també les ha de posar als títols.

  Els enllaços, interns i externs, són un altre factor que Google té molt en compte, ja que li donen més importància a internet, degut que el cercador entén que la seva pàgina és rellevant.

  Segueixi aquestes pautes i el seu SEO millorarà considerablement.

  Per a portar-ho a cap de manera constant i professional, tingui al seu costat a Gestinet, empresa líder en posicionament Google Barcelona i experts en el sector.

  Elaborem estratègies a mida, adaptades a cada empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post