ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/05/2020

  Per què el posicionament web és més important que mai

  posicionament web

  Que la seva pàgina corporativa es trobi a les primeres posicions de Google és quasi imprescindible, i més actualment. Comptar amb un òptim posicionament web és essencial perquè la seva empresa obtingui més visibilitat i notorietat a internet.

  Pensi que és un moment clau per a molts negocis i internet és el seu gran aliat.

  Gràcies a les diferents accions i estratègies que el SEO proporciona, una web pot aconseguir més visites de qualitat i tenir més conversions.

  Així que és necessari treballar el seu posicionament de manera constant.

  Ha de tenir en compte que cada dia es realitzen més de 5 mil milions de cerques a Google. I per què no aprofitar-ho?

  Com millorar el seu posicionament als cercadors

  Li mostrem els aspectes més rellevants i que ha de posar en pràctica per obtenir un òptim SEO:

  Conegui el seu públic objectiu: ha d’analitzar a quina tipologia d’usuaris va dirigit el seu contingut, per adaptar-lo i oferir-los exactament el que els hi interessa. Ha d’esbrinar les seves preferències i resoldre els seus dubtes, ja que així fomentarà que tornin a visitar la seva pàgina i crearà interacció i fidelitat.

  Analitzi la seva competència: conegui altres empreses del seu sector i analitzi les accions que porten a cap a internet, com a quines xarxes socials estan presents, amb quina assiduïtat publiquen contingut, quines keywords utilitzen, quin tipus de disseny web tenen, etc.

  Esculli les seves paraules clau: l’elecció de les seves keywords és un pas molt important, determinant en el seu posicionament Google.
  Ha d’escollir les idònies segons els seus productes i les cerques dels seus usuaris.

  Disseny web adequat: l’estructura i el disseny web d’una pàgina és essencial i fa que els visitants tinguin o no una bona experiència de navegació. Trobar la informació de manera ràpida, àgil i que els colors corporatius i la tipografia segui l’adequada, és un aspecte important. A més, ha de comptar amb imatges de qualitat i amb elements que no distreguin als usuaris i proporcionar una bona lectura del contingut en general. L’organització és bàsica.

  Optimitzi la seva pàgina: l’optimització pels motors de cerca és imprescindible i, per tant, tot el seu contingut ha d’estar generat perquè sigui atraient pels usuaris i també pels cercadors. Ha d’actualitzar els seus textos constantment i han d’estar ben elaborats, amb enllaços interns i externs i combinar-lo amb contingut multimèdia, que faci retenir més temps als usuaris.

  Tot el seu contingut ha de ser atractiu, únic i interessant pels seus visitants.

  Quan a les imatges, també han d’estar optimitzades i no han de pesar massa, ja que afectaria la velocitat de càrrega, i tenir un format adequat, així com nomenar-les correctament perquè Google les rastregi.

  Segueixi aquestes pautes i el seu posicionament web se’n veurà reforçat. Recordi que actualment és essencial tenir bona presència a internet i, treballant el seu SEO, ho aconseguirà.

  Per a realitzar-ho de manera adequada, confiï en Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en el sector.

  Estem a la seva total disposició perquè la seva empresa obtingui més i millor visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post