ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què redissenyar la seva web?

  Disseny web

  Mantenir la seva pàgina corporativa al dia ha de ser un dels seus principals objectius, no només per donar una imatge més moderna, sinó perquè beneficia al seu posicionament als cercadors.

  Per aquest motiu, entre altres, ha de tenir un disseny web actualitzat i acord amb les exigències del mercat.

  A l’hora de portar a cap el redisseny del seu portal corporatiu, ha de tenir en compte molts aspectes, a més de l’estètica. Un dels més importants, és l’optimització de tots els seus elements perquè sigui més visible per Google.

  Avui dia, gràcies al creixement digital, existeixen molta més quantitat de pàgines a internet i els cercadors utilitzen més paràmetres per poder classificar-les de manera orgànica. Per tant, cal realitzar diferents tècniques de màrketing i tenir la seva web actualitzada.

  Motius per oferir un disseny nou als seus usuaris

  Hi ha moltes raons per les quals ha de tenir constantment la seva pàgina en perfecte estat i realitzar un redisseny periòdic. Les més importants són:

  -Dotar-la d’un disseny responsive: actualment, la majoria de consultes i compres es fan a través de mòbils i altres dispositius. Per tant, el seu disseny ha de poder adaptar-se a tota mena de pantalles.

  -Temps de càrrega més ràpid: pels usuaris i, com a conseqüència Google, és essencial que una web tardi poc temps a carregar-se i a mostrar la informació. Si vol aconseguir-ho, optimitzi les seves imatges.

  -Més vendes: si vol obtenir més conversions, cal tenir una imatge renovada i atractiva, a més de facilitar les tasques d’emplenar formularis, afegir els productes al carret de compra, consultar preus, etc. Gràcies a un bon disseny, ho pot portar a terme.

  -Millor experiència de navegació: aquest punt està completament relacionat amb l’anterior. Si facilita la navegació dels seus visitants, els resultats seran millors i els seus objectius empresarials seran més satisfactoris.

  -Imatge moderna: l’estètica és essencial quan es tracta d’adquirir un producte o servei. Si ofereix una bona imatge, pot donar més confiança i credibilitat als seus usuaris, a més d’atorgar-li més professionalitat. Ha de tenir en compte que la imatge digital ha de concordar amb la seva imatge corporativa. És a dir, si el seu negoci canvia, la seva web també ho ha de fer.

  Tots aquests aspectes fan, a més, que la seva web pugui obtenir millor SEO, sigui més visible i, per tant, els usuaris el trobin més fàcilment.

  Redissenyar la seva pàgina és una de les millors decisions que pot prendre i que afectarà directament a les seves vendes de manera positiva.

  Per a realitzar-ho, confiï en Gestinet, experts en disseny web Barcelona i en crear estratègies de màrketing enfocades a aconseguir més conversions, millor imatge de marca i millor presència als cercadors.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post