ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/02/2023

  Per què tenir un Blog per a millorar el posicionament web d’una pàgina

  posicionament web

  El Blog és un element clau per a posicionar una pàgina web en el rànquing de resultats i aconseguir estar en les primeres posicions dels principals cercadors, especialment Google.

  En els últims anys, hi ha una tendència clara a incorporar un Blog dins de les webs corporatives, i no és per a menys, ja que s’adquireixen nombrosos avantatges.

  Com a definició, podríem dir que es tracta d’articles, o també anomenats posts, sobre una temàtica en concret (la qual ha de ser la mateixa de la pròpia pàgina), sempre relacionada amb els productes i serveis que s’ofereix l’empresa. Els articles es mostren, habitualment, en ordre cronològic i la seva publicació ha de ser periòdica, pel fet que és un aspecte essencial per a poder adquirir major notorietat en internet.

  El Blog, per tant, és molt rellevant dins d’una estratègia de màrqueting on-line, així que la seva importància és enorme.

  posicionament google

   

  Tenir un blog SEO: quin és importància

  Aquest element és determinant per a optimitzar una pàgina web i millorar els resultats sobre la nostra web (optimització de motors de cerca). En resum, de manera orgànica i natural, es pot augmentar el trànsit cap a un lloc web i es poden aconseguir millors posicions a Google. Això farà, alhora, que més usuaris vegin la pàgina i accedeixin de manera més fàcil. És a dir, serà més visible.

  Com a dada important, les pàgines que incorporen un Blog reben més visites (el doble) que les que no ho fan.

  Gràcies a un Blog, una pàgina és molt més dinàmica, factor clau per als cercadors. Els avantatges, com li dèiem, són moltes. Destaquem, a més de generar molt més trànsit web, millorar la reputació del negoci, permet tenir contingut d’enorme qualitat per a poder difondre, també, en les xarxes socials o altres canals, provoca la fidelització dels clients, li posiciona com un expert en el seu sector, es capten més leads i incrementen les possibilitats de conversió i les visites que es generin en la web són de qualitat (ja que són usuaris interessats en els seus continguts).

  Tot això, fa que, comptar amb un Blog sigui realment positiu per a posicionar una pàgina en internet.

  El posicionament web ha de ser una prioritat per a les empreses, perquè depèn el seu èxit on-line i, també, perquè no, offline. El motiu és que va completament de la mà, fins i tot a nivell d’imatge corporativa.

  Així que és una eina clau per a aconseguir millorar i tenir una presència més forta digital.

  posicionar pàgina google

   

  Preguntes freqüents sobre

  Per què tenir un Blog per a millorar el posicionament web d’una pàgina

  Tenir un blog SEO: quin és importància h3>

  Aquest element és determinant per a optimitzar una pàgina web i millorar els resultats sobre la nostra web (optimització de motors de cerca). En resum, de manera orgànica i natural, es pot augmentar el trànsit cap a un lloc web i es poden aconseguir millors posicions en Google.

  Potenciar una web amb continguts actualitzats

  Per a potenciar una pàgina i fer-la més visible, els continguts són essencials. A més, a Google li agraden els de qualitat, actualitzats i que responguin a les preguntes i exigències dels usuaris, de manera correcta.

  Empresa per a tenir la millor posició a Google

  A Gestinet som experts en màrketing digital i a oferir la màxima notorietat i visibilitat de les empreses a internet. Per això, si vol ser més fort en aquest entorn digital, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sobre aquest tema amb rapidesa i obtindrà un servei i suport a mesura.

  Potenciar una web amb continguts actualitzats

  Per a potenciar una pàgina i fer-la més visible, els continguts són essencials. A més, a Google li agraden els de qualitat, actualitzats i que responguin a les preguntes i exigències dels usuaris, de manera correcta.

  És a dir, no serveix per a res, intentar cridar l’atenció amb un contingut fals i que, en entrar en la web, que els serveis o productes no tinguin res a veure. Tot el contrari, ja que el cercador el penalitza a l’instant.

  A més de ser veraços, els continguts han de ser propis, i no copiats d’altres pàgines. Això és clau per a obtenir un bon posicionament web.

  L’objectiu de Google és oferir la millor resposta i se sobreentén que aquesta és la més actualitzada, a més de tenir en compte molts altres aspectes.

  Així, per a tenir un contingut de valor, ha de:

  • Estar relacionat amb el que s’ofereix en la web
  • Respondre a les preguntes del seu públic objectiu
  • Ser informatiu
  • Generar la millor reputació per a l’empresa o la marca.

  Sense un Blog, una web pot perdre grans oportunitats.

  estar primeres posicions google

   

  Empresa per a tenir la millor posició a Google

  A Gestinet som experts en màrketing digital i a oferir la màxima notorietat i visibilitat de les empreses a internet.

  Per a això, creem estratègies personalitzades i adaptades per a aconseguir tenir el millor posicionament web.

  Contacti amb nosaltres i l’informarem sobre aquest tema.

  Tenir a professionals del sector és clau per a ser més potent en aquest entorn.

   

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)