ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/08/2019

  Què fer si perd posicionament web?

  posicionament web

  Perdre posicionament web succeeix quan la seva pàgina ja no es troba en la mateixa posició que estava anteriorment. Aquest fet és degut que la competència l’ha superat i per això està més avall del cercador, a causa d’alguna penalització, una deficient optimització dels seus continguts o perquè s’han realitzat actualitzacions i la seva web no les compleix.

  A més, ha de tenir en compte que Google valora molts aspectes i, si el seu contingut està duplicat i és poc original i no és d’interès pels seus usuaris, hi ha moltes probabilitats de perdre SEO.

  Pot saber si la seva pàgina ja no compta amb un òptim posicionament web si el seu tràfic es redueix, si algunes keywords desapareixen dels resultats al cercador o la desindexació del domini. En tots els casos, ha de posar remei, ja que depèn directament l’èxit de la seva empresa.

  Ha de seguir alguns consells, com esborrar el seu contingut i actualitzar-ho publicant textos únics i de qualitat, per tal d’aportar valor als seus visitants; tenir cura dels enllaços i redirigir als usuaris a altres pàgines dins la seva web o altres; oferir una bona experiència d’usabilitat i cuidar l’excés de l’optimització, vigilant la quantitat de les seves keywords.

  A més, quan el contingut, tingui en compte que el més important és la constància i actualitzar sovint, mantenint una periodicitat. També, si detecta alguna anomalia, ha de posar fre el més ràpid possible, per tal que les conseqüències siguin mínimes i poder arreglar-ho ràpid.

  Sempre és important tenir una estratègia de màrketing on-line, seguir-la i, en cas de no funcionar, modificar-la i adaptar-la a les noves exigències.

  En qualsevol cas, és essencial tenir al seu costat a professionals del sector que l’aconsellin i li donin el suport necessari. A Gestinet, empresa referent en posicionament web Barcelona, adaptem cada estratègia a cada negoci, amb l’objectiu de satisfer les seves necessitats i obtenir la màxima visibilitat a internet.

  5/5 - (49184 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49184 votes)