ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Pèrdua de dades: com evitar-ho amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Que les seves dades i informació confidencial acabi en mans alienes, pot suposar-li tenir grans problemes. Aquest tipus de documents solen estar guardats dins els ordinadors, equips vulnerables si no compten amb les mesures adequades de seguretat.

  La millor manera d’evitar-ho, és comptar amb un bon manteniment informàtic, servei que li dona el millor suport i protecció.

  És important gaudir de la millor privacitat en aquest sentit i no haver de patir que ningú pugui entrar als seus ordinadors o que existeixin fugues internes.

  Hi ha diferents situacions les quals una empresa pot arribar a perdre informació.

  En primer lloc, trobem incidències tècniques del disc dur, que podria suposar la impossibilitat de recuperar les seves dades; també errors en les unitats externes, ja que són susceptibles a poder esborrar-se o espatllar-se, a més de patir virus informàtics en connectar-se amb els equips; tanmateix, existeix la possibilitat d’avaries en el sistema operatiu de l’ordinador i, per descomptat, malware que infecti el seu dispositiu i el malmeti o li robi la informació.

  Per això és tan important comptar amb la millor protecció mitjançant antivirus, instal.lats i actualitzats correctament quan pertoqui.

  El manteniment informàtic és el suport que necessita una empresa per a poder fer que els seus documents estiguin sempre resguardats i, en cas de problema derivat d’algun entrebanc similar, prendre les mesures necessàries i correctives per eliminar el virus i recuperar la informació al més aviat possible.

  El manteniment informàtic fa que la seva empresa sigui més segura

  El manteniment dels ordinadors i altres equips informàtics consisteix en el conjunt de tasques o accions realitzades per professionals del sector per tal de poder prevenir incidències o avaries. Aquestes són portades a cap de manera periòdica.

  Així, una infraestructura informàtica es manté a un bon nivell, està sempre actualitzada i 100% operativa.

  És un aspecte molt important avui en dia, degut la gran rellevància i la dependència que les empreses tenen dels ordinadors per a poder funcionar i desenvolupar el seu treball correctament.

  En el cas de la seguretat, és imprescindible un manteniment d’aquestes característiques, ja que els ordinadors emmagatzemen gran quantitat d’informació personal, de la mateixa corporació, dels seus treballadors, clients, proveïdors, etc. i, inclús, guarden estratègies comercials que, en mans de la seva competència, podrien ser molt perjudicials pel negoci.

  És un servei que fa que s’adquireixi més seguretat i, a la vegada, més tranquil.litat.

  El manteniment informàtic crea constantment còpies de seguretat, cuida les seves contrasenyes i accessos i mantén els ordinadors en perfecte estat, amb les millors mesures de prevenció.

  suport informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Pèrdua de dades: com evitar-ho amb manteniment informàtic

  El manteniment informàtic fa que la seva empresa sigui més segura

  En el cas de la seguretat, és imprescindible el manteniment informàtic, ja que els ordinadors emmagatzemen gran quantitat d’informació personal, de la mateixa corporació, dels seus treballadors, clients, proveïdors, etc. i, inclús, guarden estratègies comercials que, en mans de la seva competència, podrien ser molt perjudicials pel negoci.

  Conseqüències de perdre les dades i informació confidencial

  Perdre les seves dades pot ocasionar-li grans maldecaps. Independentment de com s’hagi originat la fuga d’informació, les conseqüències són devastadores per a qualsevol empresa. Faci que els seus ordinadors gaudeixin de major seguretat amb un bon manteniment informàtic.

  Per què contractar manteniment informàtic?

  Gràcies al manteniment informàtic podrà optimitzar al màxim el seu temps, donar la millor resposta i atenció als seus clients, amb eficiència i rapidesa, tenir la millor prevenció, perfecte perquè la seva infraestructura estigui al 100% i gaudir de còpies de seguretat constants, entre altres.

  Empresa de manteniment informàtic professional

  Si vol contractar un manteniment informàtic professional, de qualitat i compromès amb la seva empresa i els seus objectius, contacti amb Gestinet, tot un referent dins el sector.

  Conseqüències de perdre les dades i informació confidencial

  Perdre les seves dades pot ocasionar-li grans maldecaps. Independentment de com s’hagi originat la fuga d’informació, les conseqüències són devastadores per a qualsevol empresa.

  La ciberdelinqüència té grans perjudicis i descobreix les vulnerabilitats dels equips d’una corporació. Faci que els seus ordinadors gaudeixin de major seguretat amb un manteniment adequat.

  Cada any hi ha milers d’atacs informàtics i poden trobar-se tant en descarregar un arxiu maliciós o, simplement, tenir guardats documents confidencials. Igualment, quan un hacker li roba la seva propietat intel.lectual.

  Les empreses s’enfronten cada dia a aquests aspectes i cal posar remei a aquestes amenaces.

  Sense manteniment informàtic, a més de no tenir els seus ordinadors degudament protegits, una empresa pot tenir:

  1. Ordinadors obsolets: aquests poden quedar prematurament desactualitzats i espatllar-se abans d’hora.
  2. Menys productivitat ni rendibilitat: els seus treballadors sempre han de tenir els seus equips funcionals i operatius, sense errors, podent ser més productius i eficients.
  3. Pèrdua d’avantatge competitiva: estar a l’altura del seu sector ha de ser un dels seus principals objectius. Hi ha milers d’empreses i la seva ha d’oferir el millor, així que els seus processos i tasques s’han d’efectuar sense entrebancs i ràpidament. És necessari adaptar-se a les exigències dels usuaris.

  Són motius de sobre per a comptar amb un suport expert de manteniment dels equips informàtics.

  seguretat informàtica

   

  Per què contractar manteniment informàtic?

  Així doncs, ha de tenir al seu costat un òptim manteniment d’ordinadors. D’aquesta manera podrà:

  1. Optimitzar al màxim el seu temps, sense perdre minuts en intentar resoldre problemes informàtics.
  2. Donar la millor resposta i atenció als seus clients, amb eficiència i rapidesa.
  3. Tenir la millor prevenció, perfecte perquè la seva infraestructura estigui al 100%.
  4. Gaudir de còpies de seguretat constants, garantint la recuperació de les seves dades.
  5. Tenir un assessorament professional sempre al seu costat, que l’orienti segons les seves necessitats i requeriments.
  6. Ser coneixedor dels ordinadors que té i quin és el seu estat. D’aquesta manera, podrà allargar la vida útil dels que estiguin correctes i només adquirir estrictament els necessaris. L’estalvi està assegurat.
  7. Assegurar l’accés remot a l’empresa de manera segura.
  8. Dotar de la millor seguretat

  Sens dubte, són punts clau a tenir en compte i que són reflex de la necessitat de tenir un servei especialitzat per a la seva empresa.

  manteniment ordinadors

   

  Empresa de manteniment informàtic professional

  Si vol contractar un manteniment informàtic professional, de qualitat i compromès amb la seva empresa i els seus objectius, contacti amb Gestinet, tot un referent dins el sector.

  Cuidem i mantenim ordinadors perquè estiguin sempre en ple funcionament, obtinguin efectivitat i el seu negoci sigui més productiu i competent.

  Oferim un suport a mida, adaptat a les seves necessitats. Eviti perdre les seves dades i tingui la seva informació sota control amb Gestinet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post