ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Photoshop com a eina pel disseny web

  Disseny web

  Tenir un disseny web actualitzat és bàsic per tal d’oferir als seus clients una bona imatge i un estil modern. A més, el disseny d’una pàgina també ajuda al posicionament web d’aquesta.

  Per a poder dissenyar el seu portal corporatiu, cal utilitzar eines que li permetin obtenir resultats actuals i dinàmics. I una d’elles és el Photoshop, editor que genera muntatges de fotografies i diferents edicions i estructures a la seva web.

  Aquesta eina avui dia és imprescindible i molt útil per a molts professionals per tal de modificar imatges. Gràcies a aquest programa podrà crear una web més eficient, atractiva i més visual. A més, també pot dissenyar logotips, banners i portades dels posts del seu blog empresarial.

  Existeixen consells per a optimitzar el disseny web amb l’ajuda de Photoshop. Alguns d’ells fan referència a la mida de la imatge escollida, perquè actualment hi ha moltes mides a escollir per a modificar. També s’ha de tenir en compte la tipologia de les fonts, ja que no totes serveixen per al disseny web. Existeixen, també, columnes i guies que ajuden a no tinguer que començar de nou un disseny cada vegada, podent utilitzar una base predeterminada i amb les guies es facilita la posició dels elements.

  Per tant, el Photoshop és un software de gran ajuda i sens dubte, un gran aliat per al disseny web.

  Per a poder dur a terme el disseny d’una pàgina i utilitzar de manera correcta aquesta eina i altres aplicacions, cal comptar amb professionals.

  Tal com li hem comentat, no només afecta la imatge de la seva empresa, sinó també al seu posicionament Google. El SEO té en compte moltes variables, i el disseny d’una pàgina n’és una d’elles.

  A Gestinet analitzem i confeccionem pàgines corporatives per tal que els nostres clients obtinguin els resultats desitjats, utilitzant tots els recursos digitals disponibles en mans d’un equip professional.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem sobre quina és la millor estratègia a seguir per tal d’assolir els seus objectius.

   

  5/5 - (48750 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48750 votes)