ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Planificació dels continguts i disseny web de la seva pàgina durant el Nadal

  Disseny web

  La creació d’una pàgina web, d’un blog o d’una botiga virtual és una de les millors maneres de potenciar la seva marca a internet, donar-li visibilitat i vendre els seus productes, però exigeix molta feina. Tenir un disseny web actual i actualitzat és bàsic per tal que els usuaris visitin regularment la seva pàgina. És necessari tenir sempre el contingut i imatge al dia i, per a fer-ho, cal planificar-ho.

  A més, durant l’època Nadalenca, on les pàgines web han de promocionar-se més encara perquè els usuaris comprin a la seva pàgina i les xarxes socials han d’estar a plena rendibilitat i ha de tenir el millor posicionament Google possible, és essencial tenir-ho tot controlat.

  Li mostrem alguns consells per tal de planificar correctament els seus continguts corporatius:

  Situació actual: identifiqui quina és la seva situació actual a internet, quin posicionament web té respecte a la seva competència i quins continguts ha redactat fins ara. També ha d’analitzar en quins canals socials té presència per tal de treballar-los correctament i que l’ajudin a portar més tràfic a la seva web.

  Identificar els objectius: és necessari saber quins són els seus objectius empresarials i quina imatge i presència vol tenir a internet.

  Freqüència de les actualitzacions: és millor tenir continguts de qualitat que actualitzar cada dia amb textos poc interessants. És necessari, però, ser organitzat i planificar quins dies de la setmana farà les seves actualitzacions, ja que és una informació que els usuaris agraeixen. Durant el Nadal, els continguts poden tenir a veure amb la temàtica nadalenca, fet que li donarà dinamisme a la seva web.

  Temàtica dels continguts: els continguts sempre han de ser útils i interessants pels usuaris, sempre del seu àmbit empresarial. Igualment, durant el Nadal, i si és possible relacionar-ho amb el seu sector, pot adequar-ho amb alguns textos relacionats.

  Xarxes socials: és important tenir present la planificació de les xarxes socials de la seva empresa i no descuidar als seus seguidors. Pot programar concursos, on els usuaris poden ser partícips, per tal de donar-li visibilitat a la seva marca.

  Compti amb els millors professionals per tal que tinguin cura del disseny web i els continguts de la seva pàgina i les xarxes socials.

  A Gestinet som experts en màrketing on-line i analitzarem la seva situació actual per tal de fer la planificació correcta de la seva web i la seva marca a internet.

  5/5 - (48802 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48802 votes)