ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La planificació és clau per a un bon posicionament Google

  Posicionament google

  Per tal d’obtenir un posicionament Google òptim cal determinar una estratègia de màrketing on-line clara i definida segons els objectius marcats per l’empresa.

  D’aquesta manera pot destinar el temps i recursos necessaris que l’ajudaran a arribar a terme. Un aspecte important i que cal planificar és el contingut que publicarà tant al seu blog corporatiu com a les xarxes socials. També ha d’anar actualitzant la seva web amb noves imatges i textos per tal que els usuaris rebin les novetats del seu negoci.

  Les publicacions actualitzades ajuden notablement al posicionament web, sempre que siguin de qualitat, úniques i d’interès per als usuaris. Ha de tenir en compte que els usuaris d’internet cada vegada són més exigents i tenen molta informació que els hi arriba cada dia de moltes webs. Per això, és necessari que el seu contingut sigui diferent i amb una presentació i un disseny web acurat perquè se sentin atrets.

  Per a fer-ho, cal tenir un calendari editorial, on pot definir quina periodicitat i quin contingut tindrà la seva pàgina. També evitarà duplicitats i el seu contingut serà més qualitatiu.

  Hi ha algunes fases que ha de tenir en compte a l’hora d’elaborar una estratègia adequada per tal de tenir un posicionament Google òptim:

  1-Conegui el seu propi negoci i identifiqui el seu públic.

  2-Determini els seus objectius i estableixi la seva Keyword o paraula clau.

  3-Faci la seva web accessible i fàcil de llegir i d’entendre pels usuaris.

  4-Els cercadors han de poder recórrer la pàgina sense perdre’s. De la mateixa manera, l’han d’entendre i categoritzar-la correctament.

  5-Planifiqui la seva estratègia de continguts.

  6-Dinamitzi al màxim a través de les xarxes socials i obtingui notorietat per tal que l’enllacin altres webs. Gràcies a un bon contingut pot aconseguir-ho.

  Com ha pogut veure, la planificació de la seva estratègia de màrketing on-line és determinant per a un bon posicionament Google. És important comptar amb professionals que l’indiquin com procedir per tal que sigui un èxit.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on l’ajudarem que els seus objectius es compleixin i el posicionament Google de la seva pàgina sigui el millor.

  5/5 - (48744 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48744 votes)