ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14/02/2019

  Planificació d’una estratègia de posicionament web

  posicionament web

  Realitzar una estratègia de posicionament web és essencial per portar a terme els seus objectius, ja que aconseguirà la visibilitat necessària per atraure els seus usuaris.

  Tenir una planificació l’ajudarà, no només a definir què necessita la seva empresa, sinó també a mesurar el seu procés i instaurar canvis o millores en el seu projecte.

  Per a poder desenvolupar una òptima planificació, cal seguir uns passos. Alguns són:

  Definir els seus objectius: ha de tenir clar quins són els seus objectius, les seves metes. Han de ser reals i s’han de poder aconseguir. També ha de tenir clar a quin públic va dirigida la seva campanya de posicionament Google.

  Keywords: ha d’esbrinar quines són les millors paraules clau per les seves consultes. Les Keywords són una eina molt important quan al posicionament en els cercadors.

  Conèixer la seva competència: ha d’analitzar les altres empreses del seu àmbit o sector que tenen visibilitat en les cerques de les seves paraules clau. Així, pot saber quines utilitzen, com les treballen, etc.

  Tenir un gran contingut: el contingut té gran importància per al SEO. Per a crear-lo, sempre ha de tenir present els seus usuaris i utilitzar un llenguatge entenedor, així com oferir textos d’interès,  rellevants i únics. També ha de tenir present que un bon contingut pot generar més o menys conversió de vendes, així que s’ha de cuidar especialment.

  Seleccionar els KPI’s: per a poder conèixer en cada moment la rendibilitat de la seva campanya de posicionament, cal tenir uns KPI’s definits. Aquestes mètriques l’ajudaran a saber si la seva estratègia va pel bon camí.

  Analitzar i fer un seguiment constant: cal analitzar freqüentment la seva estratègia de posicionament web per tal d’instaurar millores i canvis, i adaptar-la. El SEO és molt canviant, així com les preferències de cerques. Per tant, cal estar al dia i realitzar un seguiment periòdic.

  Si vol comptar amb la millor estratègia de posicionament web i tenir una òptima planificació per a portar-la a cap, compti amb Gestinet.

  Som líders en posicionament Google Barcelona i referents en el sector. Fem projectes a mida segons les necessitats dels nostres clients, obtenint l’assessorament adequat per tal que el seu projecte on-line sigui un èxit.

  5/5 - (48936 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48936 votes)