ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14/03/2018

  Popularitat i reputació on-line del seu negoci

  Popularitat i reputació on-line

  Les valoracions per internet cada vegada son més importants. Nou de cada deu consumidors les busquen abans de comprar.

  Així doncs, prop del 85% de les persones llegeixen valoracions abans de comprar i un 65% llegeixen una mitjana de 6 reviews abans d’acceptar la compra, segons la investigació realitzada per BrightLocal.

  Quan un usuari veu una mala experiència en una review pot afectar al comportament d’aquest a l’hora de comprar i inclús en la percepció de la marca.

  La Popularitat i reputació on-line es crea amb el temps, entre d’altres, amb un òptim Posicionament google, un Disseny web atractiu i elegant, forta presència a xarxes socials, etc… amb les valoracions dels consumidors.

  Les opinions fomenten la confiança i la credibilitat als usuaris, donant convicció que el producte que estan comprant o els serveis ofertats són verdaders i l’usuari rebrà el que espera.

  Hi han 3 plataformes estrella de reviews:

  TripAdvisor: la més utilitzada a nivell mundial per a buscar opinions d’hotels, restaurants, vols i lloguers vacacionals.

  Local Guides de Google: són les opinions que apareixen a Google quan busca una empresa en el seu cercador. Molt útils ja que dónen l’adreça, telèfon i opinions en la mateixa pàgina de resultats.

  Ekomi: el seu funcionament és enviar al client un qüestionari de satisfacció i posar els resultats en la plataforma, i aquesta a la vegada ho fa a google.

  Com pot aconseguir valoracions positives per el seu negoci?

  -Animant als clients satisfets a opinar mitjantçamt, per exemple, un petit descompte en la propera compra.

  -Incentivant als seguidors de les xarxes socials.

  -Enviant un email uns dies després de la compra realitzada proposant fer una valoració.

  -Convidant a usuaris provar els productes o serveis a canvi d’una opinió amb mostres gratuïtes.

  -Incloure l’accés a la plataforma de valoracions dins de les newsletters.

  Aquestes són algunes pautes perquè els seus clients li facin reviews i ajudin a altres usuaris a escollir el seu negoci. Recordi, però, que el procés de crear i mantenir una imatge corporativa va més enllà. És important cuidar cada detall per a donar confiança i credibilitat al seus consumidors.

  Gestinet compta amb un equip profesional i amb molts anys d’experiència en la creació i gestió de la popularitat i reputació on-line, amb el desenvolupament d’estratègies a mida, tant siguin dominis com perfils en xarxes socials i d’altres canals i comunitats.

  5/5 - (48419 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48419 votes)