ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament google gràcies a Google local business

  Posicionament google

  Google local business és una eina de gestió de negoci local que ofereix als usuaris la possibilitat de conèixer tota la informació de la seva empresa, a més d’opinions d’altres clients.

  La tecnologia de geolocalització hi té molt a veure en aquest servei ja que la ubicació del client respecte al negoci permetrà trobar-lo i fer que sigui més visible, especialment quan un client faci una recerca per carrers, barris, ciutats, províncies, etc.

  De la mateixa manera, utilitzant correctament Google local business permet un Posicionament google més potent, fent que els usuaris el trobin més fàcilment.

  De fet, a Espanya el 98 % de les recerques són a Google. A més Google li permetrà sincronitzar Google Maps, Google +, Youtube, Adwords y Analytics.

  Hi han nombroses avantatges amb Google local business:

  -Més i millor informació als clients: oportunitat de destacar donant la informació més rellevant del seu negoci: horaris, reserves, exposicions, vendes especials, etc. També pot publicar notícies, imatges i vídeos molt fàcilement, fet que li permetrà interactuar amb els clients, saber la seva opinió i tenir un contacte permanent.
  S’ha de fomentar publicar contingut de qualitat per rebre més visites.

  -Més credibilitat empresarial: tenint molta informació i dades a la fixa, li aporta al client confiança i seguretat. Per tant, ha d’optimitzar el seu Google local business per treure-li el màxim partit.

  -Millora del posicionament google: aparèixer en Google local business li farà pujar en posicions en els resultats de Google i ser més competitiu.
  Google recompensa a les empreses que utilitzen les seves pròpies xarxes i plataformes i col.loca els resultats locals procedents del directori de Google local business per sobre de la resta dels resultats orgànica.

  -Més informació i seguiment: la plataforma li ofereix estadístiques sobre de quina manera cerquen els seus clients, quina quantitat de vegades han vist les seves fotos, quantes trucades han realitzat, etc. Podrà tenir estadístiques senzilles i fàcils del comportament dels seus clients.

  -És una aplicación gratuïta: també molt fácil d’utilitzar i li ofereix molts aspectes positius per al seu negoci.

  Com veu, Google local business pot ajudar-lo a crear una òptima reputació digital d’una manera molt fàcil i que li pot repercutir en molts altres aspectes relacionats, tals com el posicionament google de la seva web.

  L’equip professional de Gestinet analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre les estratègies més adients i que millor encaixen per tal d’aconseguir els seus objectius.

  Demani informació sobre com optimitzar el posicionament web de la seva pàgina, com crear un perfil Google local business o qualsevol qüestió digital enfocada a tenir major projecció i més beneficis.

  5/5 - (48492 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48492 votes)