ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/09/2020

  Per què el posicionament orgànic és la millor opció

  posicionament web

  El posicionament orgànic, també anomenat SEO, consisteix en la utilització de diferents tècniques enfocades a aconseguir que una web estigui situada el més amunt possible dels cercadors, en especial Google. Aquestes accions no són de pagament i, per tant, els resultats són naturals.

  El SEO és un aspecte determinant per a poder tenir gran visibilitat a internet i ser popular pels usuaris, ja que aquests solen clicar als enllaços que es troben dins la primera pàgina i, amb més probabilitat, els que estan situats de manera orgànica. A més, sempre que ho treballi adequada i periòdicament, podrà mantenir-se més temps al seu lloc.

  El principal objectiu del posicionament orgànic és poder obtenir la millor posició segons les paraules clau, que són les que utilitzen els internautes per cercar la informació que necessiten.

  Ha de tenir en compte que, en qualsevol estratègia SEO, és essencial estar actualitzat i pendent de Google, degut que els seus algoritmes canvien sovint i cal adaptar-se a les seves exigències, sempre enfocades a oferir una millor experiència de navegació als visitants.

  Així i tot, encara que els algoritmes pateixin canvis, hi ha aspectes que sempre són molt importants i que Google té presents.

  Un d’ells és el contingut. Aquest ha de ser únic i exclusiu, interessant, de qualitat i atraient pel seu públic objectiu.

  El disseny web és un altre aspecte. Ha d’oferir una bona navegació, ser fàcil i intuïtiva. Igualment, tenir una bona estructura i ser responsive.

  I, un altre aspecte rellevant, són els enllaços. Tenir-los de manera interna és una necessitat, degut que atorguen més autoritat a la seva web.

  Avantatges del posicionament orgànic

  Gràcies al posicionament web, pot aconseguir grans avantatges, com el gran nombre de visitants i usuaris que pot abastar, més inclús que si la seva estratègia fos de pagament. A més, els seus visitants són més estables i poden clicar-lo més sovint.

  També, oferir més credibilitat digital i donar més confiança als seus usuaris.

  Per altra banda, els costos són menors, tot i que requereix esforç i compromís.

  I, per últim, la seva posició, com li hem comentat, es manté en el temps, sempre que hi estigui a sobre de manera periòdica.

  Per tant, el posicionament orgànic és una excel.lent opció i podrà comprovar els bons resultats.

  Per a portar-ho a cap de manera correcta i professional, tenir el suport d’una empresa de manteniment informàtic i màrketing on-line, és la millor alternativa.

  A Gestinet som experts en crear i cuidar al mínim detall estratègies enfocades a obtenir més i millor visibilitat a internet.

  Li oferim un servei a mida i adaptat a la seva empresa i necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post