ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

10 Gener, 2020

El posicionament de la seva pàgina és determinant durant les rebaixes

posicionament web

Les rebaixes són una època comercial on es concentren moltes vendes i on molts usuaris poden conèixer la seva empresa i marca gràcies als seus descomptes i ofertes.

Especialment en el món digital, les rebaixes prenen gran protagonisme, ja que, cada vegada més, hi ha molta competència i la majoria de negocis realitzen grans promocions.

És per això que, tant si compta amb una web on exposi els seus serveis i, sobretot, si compta amb una botiga on-line, és molt important que estigui ben posicionada.

Tenir notorietat i visibilitat a internet és bàsic perquè el seu públic potencial el trobi fàcilment.

Durant les rebaixes, igual que en altres setmanes comercials potents, un òptim SEO fa que les vendes augmentin considerablement i que molts internautes el puguin descobrir. A més, atorga a la seva marca més confiança i credibilitat, dos aspectes rellevants a l’hora de decidir si efectuar una compra o no.

Pensi que els usuaris solen clicar a les primeres posicions orgàniques que es troben al cercador i, per tant, el seu negoci ha d’estar-hi.

Tenint una estratègia de posicionament clara i definida li aportarà grans beneficis. Encara que tingui el millor disseny web i una imatge corporativa actualitzada, de què li serveix si els usuaris no troben la seva pàgina?

Ha d’estar per sobre de la seva competència i treballar constantment el seu SEO perquè, en èpoques importants, la seva empresa estigui a l’altura.

Com aconseguir un bon posicionament als cercadors

Per obtenir un bon SEO ha de tenir en compte molts aspectes i ser constant, ja que Google mai descansa i la competència és forta.

L’aspecte més rellevant és el contingut. Aquest ha de ser de qualitat, únic i interessant per als seus lectors. Ha de tenir un llenguatge entenedor i ha de ser fàcil de llegir.

També ha de donar importància als seus enllaços, tant interns com externs. Verifiqui que aquests sempre redirigeixin a la pàgina correcte i no donen error.

Un altre factor són les seves keywords o paraules clau, que són aquelles per les quals els seus clients potencials realitzen les cerques i han de ser similars o iguals a les seves.

Si vol que la seva web obtingui la màxima visibilitat a internet i obtingui un bon SEO, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en posicionament web Barcelona i experts en crear estratègies de màrketing on-line.

Ens adaptem a cada empresa i a les seves necessitats per poder aconseguir tots els seus objectius.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página