ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/01/2020

  El posicionament de la seva pàgina és determinant durant les rebaixes

  posicionament web

  Les rebaixes són una època comercial on es concentren moltes vendes i on molts usuaris poden conèixer la seva empresa i marca gràcies als seus descomptes i ofertes.

  Especialment en el món digital, les rebaixes prenen gran protagonisme, ja que, cada vegada més, hi ha molta competència i la majoria de negocis realitzen grans promocions.

  És per això que, tant si compta amb una web on exposi els seus serveis i, sobretot, si compta amb una botiga on-line, és molt important que estigui ben posicionada.

  Tenir notorietat i visibilitat a internet és bàsic perquè el seu públic potencial el trobi fàcilment.

  Durant les rebaixes, igual que en altres setmanes comercials potents, un òptim SEO fa que les vendes augmentin considerablement i que molts internautes el puguin descobrir. A més, atorga a la seva marca més confiança i credibilitat, dos aspectes rellevants a l’hora de decidir si efectuar una compra o no.

  Pensi que els usuaris solen clicar a les primeres posicions orgàniques que es troben al cercador i, per tant, el seu negoci ha d’estar-hi.

  Tenint una estratègia de posicionament clara i definida li aportarà grans beneficis. Encara que tingui el millor disseny web i una imatge corporativa actualitzada, de què li serveix si els usuaris no troben la seva pàgina?

  Ha d’estar per sobre de la seva competència i treballar constantment el seu SEO perquè, en èpoques importants, la seva empresa estigui a l’altura.

  Com aconseguir un bon posicionament als cercadors

  Per obtenir un bon SEO ha de tenir en compte molts aspectes i ser constant, ja que Google mai descansa i la competència és forta.

  L’aspecte més rellevant és el contingut. Aquest ha de ser de qualitat, únic i interessant per als seus lectors. Ha de tenir un llenguatge entenedor i ha de ser fàcil de llegir.

  També ha de donar importància als seus enllaços, tant interns com externs. Verifiqui que aquests sempre redirigeixin a la pàgina correcte i no donen error.

  Un altre factor són les seves keywords o paraules clau, que són aquelles per les quals els seus clients potencials realitzen les cerques i han de ser similars o iguals a les seves.

  Si vol que la seva web obtingui la màxima visibilitat a internet i obtingui un bon SEO, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en posicionament web Barcelona i experts en crear estratègies de màrketing on-line.

  Ens adaptem a cada empresa i a les seves necessitats per poder aconseguir tots els seus objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post