ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament SEO: com aparèixer a Google

  posicionament google

  El posicionament Google és quasi una obsessió per a moltes empreses, ja que aporta grans avantatges que fan que, invertir en SEO i tenir la seva pàgina ben posicionada, sigui la millor opció per tenir èxit on-line.

  Ofereix moltes oportunitats de negoci, donant més possibilitats d’obertura del seu mercat i augmentant potencialment el volum de les seves vendes.

  Treballar en el seu posicionament Google gràcies a una estratègia de màrketing cuidada, ha de ser un dels seus principals objectius i, si ho fa correctament, atraurà de manera orgànica nous clients que, sens dubte, realitzaran conversions.

  La seva empresa i marca ha d’estar present a la primera pàgina de Google. Si no és així, perdrà més del 90% dels clics. De veritat vol deixar escapar tots aquests visitants? Doncs faci que la seva web aconsegueixi el millor posicionament a Google i sigui més popular.

  Com posicionar-se als primers resultats de Google?

  És necessari cuidar cada detall de la seva web, mantenir-la constantment actualitzada i optimitzar-la perquè Google la consideri prou atractiva per mostrar-la als usuaris quan cerquin els productes o serveis relacionats amb la seva empresa.

  El seu disseny web és un aspecte molt important. Ha de ser molt funcional, pràctic i oferir la millor experiència de navegació als usuaris.

  Les Keywords o paraules clau, també juguen un paper essencial quan parlem del SEO.

  És important destacar que la major part de les visites d’una pàgina són a través d’aquestes. És a dir, quan una persona cerca quelcom, habitualment escriu les paraules relacionades i d’aquesta manera, arriba al seu objectiu. En poques ocasions, algú escriu directament l’URL.

  Les paraules clau es mereixen, doncs, un estudi previ per esbrinar quina és la intencionalitat dels seus visitants i crear els continguts en referència a aquesta anàlisi. Si ho fa bé, es traduirà en més visites i vendes.

  És essencial incloure-les als seus títols, utilitzar-les a l’interior dels textos i inclús nomenar les seves imatges amb les seves keywords.

  Tant aquestes com el disseny i la seva estructura web, entre altres factors, faran que el seu posicionament a Google millori i es consolidi.

  Igualment, ha de tenir en compte les possibles penalitzacions del cercador, molt contraproduents pel seu SEO i amb conseqüències negatives.
  Per això, ha de procurar que els seus continguts siguin únics, mai copiats d’altres pàgines i fer que els seus enllaços redirigeixin correctament. Igualment, la seva pàgina ha de carregar-se en pocs segons perquè, si no és així, els seus usuaris marxarien ràpidament i obtindria una tassa de rebot elevada, una dada que a Google no li agrada gens i acaba penalitzant.

  Una manera de saber si la seva web ha estat ‘castigada’, és notant que, en poc temps, han baixat molt les seves visites i leads amb els clients.

  És per aquest motiu que el posicionament Google s’ha de treballar sempre amb un suport professional que sàpiga com actuar en tot moment, sense problemes i pugui estar a les primeres posicions de Google.

  posicionament pàgina google

   

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionament SEO: com aparèixer a Google

  Com posicionar-se als primers resultats de Google?

  Per tenir el millor posicionament Google és necessari cuidar cada detall de la seva web, mantenir-la constantment actualitzada i optimitzar-la perquè el cercador la consideri prou atractiva per mostrar-la als usuaris quan cerquin els productes o serveis relacionats amb la seva empresa.

  Optimitzar la seva pàgina per Google

  Tenir una web ben optimitzada és vital per poder millorar la seva velocitat de càrrega, que els seus usuaris puguin navegar fàcilment, sense entrebancs, a més de tenir un disseny intuïtiu, amè i una estructura visual, entre altres.

  El posicionament Google és clau per aconseguir més clients i vendes per internet

  El posicionament Google és clau per atraure nous clients, fidelitzar els que ja té i donar-los una imatge potent de marca i aconseguir més vendes on-line. Estar a les primeres posicions és indispensable perquè un negoci funcioni.

  La seva pàgina necessita la millor posició a Google

  Aconsegueixi el millor posicionament Google i faci que la seva pàgina sigui més potent digitalment. Si vol créixer, abastar el major nombre de clients, tenir més visitants i incrementar les seves vendes, contacti amb Gestinet, experts en màrketing on-line.

  Optimitzar la seva pàgina per Google

  Com li dèiem, una pàgina ha d’estar sempre correctament optimitzada.

  Com el mateix nom indica, el SEO (Search Engine Optimization), és el conjunt de tècniques destinades a millorar el posicionament d’una pàgina als diferents cercadors amb la finalitat d’aconseguir més visites.

  Tenir una web ben optimitzada és vital per poder millorar la seva velocitat de càrrega, que els seus usuaris puguin navegar fàcilment, sense entrebancs, a més de tenir un disseny intuïtiu, amè, una estructura visual, etc.
  Ha de pensar, també, que el SEO no és estàtic, sinó ben al contrari. El sector digital és molt dinàmic i constantment Google introdueix nous algoritmes que fan que una empresa hagi d’adaptar-se i actualitzar-se contínuament.
  Hi ha molts factors i aspectes a tenir en compte a l’hora d’optimitzar una web. Els més destacats són:

  1. Ha d’oferir als seus usuaris allò que busquen: ens referim a contingut de qualitat, informació rellevant i útil. Aquest els atraurà i els farà retenir més temps navegant.
  2. Ha de tenir enllaços: és important que dins la seva pàgina hi hagi enllaços, tant interns com externs, que són els que provenen d’altres webs. Aquests atorguen autoritat i rellevància.
  3. La seva web ha de ser accessible: ha de tenir una estructura lògica i poder accedir a totes les pàgines fàcilment.
  4. Ha d’actualitzar sovint: és essencial mantenir al dia la seva pàgina, de manera periòdica. Tenir un Blog corporatiu és una excel.lent opció que farà que el seu portal sempre tingui un aire renovat i fresc.
  5. Ha de ser responsive: el seu disseny ha de poder adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius.

  Aquests aspectes són molt importants per a l’optimització d’una web i cal tenir-los present i treballar-los constantment.

  posicionament web

   

  El posicionament Google és clau per aconseguir més clients i vendes per internet

  Les cerques i vendes per internet han incrementat moltíssim als darrers anys, però amb la pandèmia, encara ho han fet més.

  El confinament va disparar el comerç electrònic i no para de créixer, ben al contrari. Així que una empresa no només ha de tenir una pàgina web, sinó que aquesta ha d’estar molt ben posicionada.

  El SEO és clau per atraure nous clients, fidelitzar els que ja té i donar-los una imatge potent de marca i aconseguir més vendes on-line.

  Estar a les primeres posicions és indispensable perquè un negoci funcioni, així que no pot deixar escapar l’oportunitat i ser més visible a internet.

  A més, existeix gran competència en tots els sectors i, una manera de destacar i fer-se veure, és tenir el millor posicionament Google possible. Doni més credibilitat i confiança als internautes gràcies a una bona estratègia a Google.

  En resum, les empreses que donen importància al principal cercador són les que marcaran la diferència i estaran correctament situades.

  posicionament web google

   

  La seva pàgina necessita la millor posició a Google

  Aconsegueixi el millor posicionament a Google i faci que la seva pàgina sigui més potent digitalment. Si vol créixer, abastar el major nombre de clients, tenir més visitants i incrementar les seves vendes, treballi el seu SEO.

  Confiï en experts del sector del màrketing digital i veurà com la seva reputació on-line millora dia rere dia. Contacti amb Gestinet i obtindrà el millor posicionament a Google.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post