He llegit i accepto la Política de privacitat


Com millorar el posicionament web gràcies a les xarxes socials per Nadal

General|

Durant tot l’any les xarxes socials són un recurs molt eficient per tal d’augmentar la visibilitat davant els cercadors i, per tant, el posicionament web de la seva marca, pàgina web o blog corporatiu.

Pel Nadal, però, s’han d’utilitzar aquestes eines digitals amb més intensitat degut que és un mes ple de compres i regals i poden ajudar als usuaris a decidir què adquirir i a on.

A més, és una bona època per fidelitzar els seus clients habituals i recordar-los quines són les seves ofertes.

Una campanya nadalenca a les xarxes socials, doncs, el pot ajudar a reforçar la seva imatge de marca, incrementar la vinculació amb el seu públic objectiu i els seus seguidors, augmentar la seva rellevància a internet i, a més a més, les seves vendes.

És necessari, però, publicar bon contingut a les xarxes socials per tal de guanyar notorietat i posicionament Google, que realment sigui d’interès pels usuaris i que pugui ser compartit, provocant així la viralització.

Li mostrem algunes claus a tenir en compte perquè la seva marca destaqui durant el Nadal en les xarxes socials.

Adapti la imatge corporativa al Nadal: durant l’època nadalenca els usuaris esperen que les marques s’identifiquin i s’adaptin. Si vol potenciar la imatge de la seva empresa, pot agregar els colors i motius nadalencs a la imatge de les seves xarxes socials.

Elabori una estratègia de mitjans socials: ha d’identificar quina serà la seva estratègia a seguir durant el Nadal i així poder complir els seus objectius. Així, pot crear promocions, sortejos tematitzats nadalencs i ofertes especials als seus seguidors.

Comenci setmanes abans: la campanya de Nadal l’ha de començar un mes abans del dia assenyalat, ja que els usuaris reben moltes ofertes per realitzar les seves compres. És important comptar amb un calendari editorial per a poder portar una planificació de les publicacions.

Creï contingut especial: el contingut durant les setmanes prèvies al Nadal ha de ser sobre aquesta temàtica i que cridi l’atenció a l’usuari. Un cop el tingui definit, l’ha d’adaptar segons cada xarxa social.
Utilitzi les imatges, ja que són un recurs essencial durant el Nadal i molt útil per promocionar els seus perfils i ser creatiu.

Els seus perfils a les xarxes socials destacaran encara més aquest Nadal posant en pràctica aquests tips. Recordi que les accions a les xarxes repercuteixen positivament al seu posicionament web.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5