ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/04/2022

  Posicionar un negoci a internet

  posicionament web

  El món on-line té gran potencial i ofereix infinites oportunitats a les empreses. Per això, és necessari treballar adequadament la imatge que projecti a nivell digital i fer que una pàgina obtingui la màxima presència. I el posicionament web és la clau per a aconseguir-lo.

  posicionament google

  Per què la seva empresa necessita tenir el millor posicionament a Google?

  El SEO fa que un negoci sigui més visible per als usuaris segons les seves cerques, provoca que els internautes multipliquin les possibilitats d’entrada en la seva web i que aquests realitzin majors conversions, fent que les seves vendes s’incrementin exponencialment.

  El posicionament en els cercadors, especialment Google, se centra en millorar les posicions de les pàgines web que apareixen com a resultats orgànics o naturals, és a dir, els que no són pagats mitjançant anuncis. I aquests són precisament els que, amb més probabilitat, cliquen els usuaris i consumeixen el seu contingut.

  A més, és essencial estar dins de la primera pàgina del cercador, ja que els internautes no solen passar a la segona i molt menys a la tercera. Així que, tenir el millor posicionament web, no sols li garanteix èxit quant a vendes, sinó que li brinda la possibilitat que la seva imatge d’empresa sigui molt positiva i es vegi reforçada.

  posicionar pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionar un negoci a internet

  Per què la seva empresa necessita tenir el millor posicionament a Google?

  El posicionament web fa que un negoci sigui més visible per als usuaris segons les seves cerques, provoca que els internautes multipliquin les possibilitats d’entrada en la seva web i que aquests realitzin majors conversions, fent que les seves vendes s’incrementin exponencialment.

  Sccions SEO per a aconseguir màxima visibilitat

  Per a poder estar dins dels primers llocs del rànquing, ha de tenir al seu costat a professionals del sector, ja que saben com procedir en aquest mitjà digital i coneixen què és el que necessita la seva pàgina per a atreure a més usuaris qualitatius. Algunes de les accions que realitzen són: analitzen el seu negoci i elaboren la millor estratègia de màrqueting; busquen quin és el seu client objectiu i dirigeixen el seu web a ell; dissenyen la millor pàgina web i la mantenen constantment activa, actualitzada i moderna; trien les millors paraules clau, etc.

  Empresa especialitzada a posicionar pàgines web

  A Gestinet som una empresa experta a elaborar estratègies de màrqueting on-line enfocades a donar més visibilitat i notorietat a les empreses a internet i que les seves vendes augmentin dia a dia. Contacti amb nosaltres i la seva pàgina estarà en la millor posició de Google.

  Accions SEO per a aconseguir màxima visibilitat

  Per a poder estar dins dels primers llocs del rànquing, ha de tenir al seu costat a professionals del sector, ja que saben com procedir en aquest mitjà digital i coneixen què és el que necessita la seva pàgina per a atreure a més usuaris qualitatius, que són els que realment estan interessats en els seus productes i serveis.

  Li mostrem algunes accions que les empreses de posicionament web posen en pràctica:

  1. Analitzen el seu negoci i elaboren la millor estratègia de màrqueting, mitjançant un estudi complet i el seu enfocament i ideant una presència on-line perfecta, aportant valor corporatiu.
  2. Busquen quin és el seu client objectiu i dirigeixen la seva web a ell.
  3. Dissenyen la millor pàgina web i la mantenen constantment activa, actualitzada i moderna, segons les necessitats dels usuaris i les seves preferències a cada moment, aportant continguts frescos i atractius.
  4. Trien les millors paraules clau i treballen sobre elles, amb la finalitat d’atreure el major nombre d’usuaris interessats.
  5. Inclouen dins del contingut enllaços interns i externs, perfectes per a aportar més dades i oferir més informació als usuaris i donar més valor a la web.
  6. Fan que la presència a les xarxes socials sigui més potent, forta i estable, mitjançant publicacions periòdiques.

  Són tasques i accions que les empreses de posicionament web realitzen adequadament, donant els millors resultats.

  posicionar pàgina google

  Empresa especialitzada a posicionar pàgines web

  A Gestinet som una empresa experta a elaborar estratègies de màrqueting on-line enfocades a donar més visibilitat i notorietat a les empreses a internet i que les seves vendes augmentin dia a dia.

  Contacti amb nosaltres i la seva pàgina estarà en la millor posició de Google, fent que els seus clients potencials el trobin més fàcilment i accedeixin al seu portal amb major rapidesa.

  Oferim un servei àgil, personalitzat i adaptat a cada empresa.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)