ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/02/2018

  Power BI, Qlik i Tableau, intel.ligència artificial i Big Data al seu servei

  Inteligencia artificial

  De les dades al coneixement i tractament. Qualsevol dada, de qualsevol forma i en qualsevol lloc, accessible en una sola vista i actualitzat en temps real.

  Aquestes són 3 de les solucions actuals  més reconegudes sobre aquest sector tant innovador, la intel.ligència artificial amb Big Data i accessible des d’un panell de control 100% configurable i personalitzable.

  Es tracta d’un conjunt d’eines d’anàlisi empresarial que posa el coneixement a l’abast de tota l’organització, a temps real i completament personalitzable en funció dels criteris, anàlisi, etc.. Connexió a infinitat d’origens de dades, preparació de dades simplificada, generació d’anàlisi en temps real. Informes 100% personalitzables que es poden publicar pel seu aprofitament tant en navegació desktop com dispositius mòbils. Creació de panells personalitzats a l’abast de tothom, amb una perspectiva empresarial única, de 360 graus. Escalat a nivell empresarial, governamental i seguretat.

  Imagini’s que la seva empresa disposa de diferents programes per gestionar diferents temes, departaments, etc.. Amb aquesta solució es pot configurar un “Dashboard” o panell de control 100% personalitzat amb les dades, gràfics i resultats més interessants i rellevants de totes aquestes dades repartides exteriorment. Això fa que des d’una sola ullada, es pugui controlar a temps real la informació que calgui, provingui d’on provingui aquesta, en format, ubicació, tipus.. Obviament, si aquesta fos la seva situació, li recomanem disposar d’un fiable i exigent servei de manteniment informàtic.

  Es a dir, que ara, a part de saber quin és el treballador del mes, també podrem saber quin ha sigut el millor client del mes, setmana, any, el servei més venut durant el dia, setmana, mes, etc.. Tota aquesta informació, informes i gràfiques a temps real. Com bé es diu, la informació és poder i si aquesta és immediata, encara més.

  Les 3 solucions més potents en aquestatecnologia són: Power BI de MicrosoftQlikTableau.

  5/5 - (48410 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48410 votes)