ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Google prepara un nou disseny web de Gmail

  Disseny web

  Google ha anunciat un important i nou disseny web de Gmail (Webmail), que inclourà diferents funcions per a millorar l’experiència de l’usuari.

  Amb més de 1.200 millons d’usuaris el popular servei de correu serà redissenyat. Encara que es desconeix l’aspecte que tindrà, Google ha confirmat que tindrà una aparença neta i fresca.

  En una primera fase Gmail estarà disponible per als usuaris de G Suite, que formen part del programa de proves de la companyia. I seguidament ho farà amb algunes comptes personals de Gmail. D’aquesta manera s’asseguren que les extensions de Chrome no interfereixin amb l’experiència de l’ús del servei del correu electrònic.

  Les novetats que ha avançat Google que faran a Gmail són:

  -Botó snooze: aquest botó permet pospondre la lectura del missatge durant un temps determinat o escollir quan volem ser alertats de nou. El funcionament serà senzill: només caldrà presionar el botó i escollir quin dia i quina hora el volem ‘rebre’. Gmail eliminarà el correu escollit per tornar-lo a ‘posar’ en el moment escolllit.

  -Respostes intel.ligents: el sistema oferirà una resposta adequada en funció del context, és a dir, un sistema basat en intel.ligència artificial comproba el contingut del text i proposa una resposta ràpida, tipu SI, NO, QUAN, etc

  -Barra lateral: per tal de facilitar i gestionar les eines de Gmail, Google proposa una nova barra lateral. Gràcies a aquesta, es podrà accedir sense sortir del Gmail al calendari, notes, cites, etc. I serà desplegable.

  -Nova estètica i modalitats d’ús: es podrà escollir entre tres interfaces: per defecte, confortable i compacte. Segons cada necessitat, l’usuari podrà determinar com vol que sigui el seu Gmail. La modalitat compacte, per exemple, comprimeix al màxim el número de missatges al tamany de la pantalla per fer una ullada ràpida.

  A més de tots aquests canvis, Google busca en aquest nou disseny web millorar l’emmagatzematge del correu electrònic sense necessitat d’un accés a internet en la versió web.

  De la mateixa manera que els grans d’internet ho porten a cap, és necessari adequar la web corporativa de les empreses o les seves plataformes cada cert temps i adaptar-los a les noves necessitats dels usuaris.

  Gestinet realitza el desenvolupament a mida de projectes tecnològics. Són experts en el desenvolupament de plataformes i aplicacions adaptades a cada necessitat i client, així com en posicionament google i campanyes específiques de màrketing on-line.

  5/5 - (48494 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48494 votes)