ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Estan preparats per prevenir i combatre un ciberatac?

  Els atacs informàtics són cada vegada més freqüents entre les empreses nacionals. A més, amb el procés generalitzat de la digitalització han augmentat les empreses que hi estan exposades. De fet, només a Espanya, el darrer any van créixer fins arribar a més de 120.000 atacs cibernètics segons l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE). Tot i així, és freqüent que les empreses no hagin implantat més mesures de seguretat ni implementat un bon manteniment informàtic com el que oferim a Gestinet per prevenir-se dels possibles atacs. Un estudi realitzat per una empresa de seguretat revela que el 97% de les empreses no estan preparades per fer front al creixement de la ciberdelincuència de nova generació.

  Els atacs informàtics poden provocar diferents problemàtiques relacionades amb la pèrdua de dades sensibles, danys en dispositius físics, el deteriorament de la qualitat dels seus productes o la suspensió de les seves operacions habituals, entre d’altres, i poden provenir de diferents focus. Actualment, més de 300 aplicacions mòbils estan infectades amb malware. Alhora, augmenten dia a dia les amenaces als serveis cloud, els atacs de criptojacking i la vulnerabilitat de l’Internet de les Coses i els dispositius interconnectats. Resumint en xifres, les empreses malgasten 17 hores de mitjana al any sense poder operar com a conseqüència dels atacs informàtics. El que significarien una pèrdua de 4,8 milions de dòlars de mitjana.

  Pel que fa als focus, és sorprenent que un 47% dels ciberatacs que tenen origen dins de la mateixa companyia són originats per treballadors o ex-treballadors. El restant prové dels proveïdors. I en referència als d’origen extern, més d’un 28% són provocats per competidors, seguit de les organitzacions criminals amb un 25% i el restant se’l enduen els activistes i ciberactivistes.

  Les prioritats de les empreses haurien de passar per combatre aquests atacs interns i externs amb l’ús d’un bon servei de manteniment informàtic, garantir la seguretat dels dispositius mòbils, monitoritzar els sistemes i xarxes de la companyia, gestionar les identitats i formar millor als treballadors dels riscos que existeixen i com combatre’ls. Una de les principals preocupacions empresarials és preservar i garantir la seguretat de les dades i evitar la caiguda dels seus serveis i funcions. Des de Gestinet proposem una de les solucions més eficaces i ràpides a curt termini, es tracta de l’emmagatzematge i ús dels serveis cloud per preservar la seva informació sensible al núvol.

  5/5 - (48498 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48498 votes)