ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com prevenir robatoris d’identitat a internet gràcies al Manteniment Informàtic

  Manteniment informàtic

  El robatori o suplantació d’identitat implica que altres persones obtinguin informació seva o de la seva empresa fent un ús inadequat i il.legal de les seves dades.

  El phishing’ o el robatori de dades personals és una ciberamenaça que afecta als correus electrònics entre altres i cada dia és més freqüent en dispositius mòbils.

  Hi han maneres d’evitar-ho i que pot tenir en compte:

  -No comparteixi informació personal amb qualsevol. Sempre verifiqui que tingui els certificats de seguretat.

  -Tingui vàries contrasenyes. És recomenable tenir una clau de 25 caràcters en cada servei, sempre diferents.

  -Atenció en compartir documents públicament. Les URL públiques poden ser rastrejades pels motors de cerca. És recomenable que el receptor dels arxius també tingui una compte en la mateixa plataforma i així només serà visible per vostès.

  -És imprescindible tenir actualitzat l’antivirus del seu dispositiu. Implementi sol.lucions Hardware i Software per tal d’aconseguir major seguretat de les seves dades i la seva empresa. Pot aconseguir-ho fàcilment tenint el Manteniment Informàtic adequat.

  -Abans de deixar d’utilitzar, vendre o tirar dispositius electrònics, asseguri’s de borrar la seva informació personal i resturar la configuració de fàbrica.

  -En quan al correus electrònics, presti especial atenció al remitent d’aquest. És possible que sigui d’alguna empresa que no conegui. També si vol saber que el correu no sigui fals, fixi’s si hi han faltes d’ortografia; solen ser degut als traductors automàtics. Ninguna empresa oficial en tindria. Tampoc és freqüent que ningú li demani el DNI o contrasenyes per correu. És senyal que el correu que ha rebut no és oficial ni legal.

  -No descarregui o obri links sospitosos o desconeguts. També arxius adjunts que no conegui. Si el domini és diferent a l’oficial de la entitat que suposadament li envia o està ocult darrera una URL curta és millor eliminar-ho.

  És necessari cuidar aquests detalls perquè les seves dades i de la seva empresa estiguin segures de ciberatacs. La prevenció és imprescindible; és per això que un Manteniment Informàtic adequat, que vetlli pel benestar dels seus equipaments i informació, és la sol.lució adient.

  5/5 - (48468 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48468 votes)