ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Aparèixer a la primera pàgina del cercador gràcies al posicionament Google

  Posicionament google

  El posicionament Google és tan important que mereix organitzar una web i prendre decisions per aparèixer a les primeres posicions.

  El 99% de tots els clics orgànics corresponen a la primera pàgina, és a dir, els 10 primers resultats. I l’1% restant seria per a la resta de pàgines, fins a la 10.

  Dins dels 10 primers resultats, el primer s’endur el 60% dels clics, el segon el 16% i el tercer el 8%

  Aparèixer en Google no és massa difícil, el complicat és mostra-se a la primera pàgina i en les paraules que interessen, que és on està la competència. D’això també depèn el contingut de la web, els enllaços interns, la usabilitat, el disseny web, etc.

  I quines són les conseqüències de tenir un posicionament web òptim?

  -Aconseguir tràfic de qualitat, sent el que prové de Google, el de major volum.

  -Assegurar que els visitants que entrin a la seva web estiguin motivats a comprar o consumir els seus productes i serveis. També que els usuaris deixin les seves dades, com per exemple l’email en un formulari, és una gran fita.

  Google utilitza eines i algoritmes per determinar l’ordre de les pàgines en els resultats de les cerques. A continuació li mostrem alguns tips que cal tenir en compte per tenir un bon posicionament Google:

  Creació d’un blog: les webs corporatives que contenen un blog actualitzat regularment generen un 55% més de visites que les webs que no el tenen.

  Contingut original i de qualitat: la pàgina web ha de tenir contingut únic, d’interès i de qualitat. Google valora positivament textos amb una gramàtica i ortografia correcte. El contingut ha de ser original per aportar credibilitat, no només als usuaris, si no especialment als bots de Google.

  Imatges apropiades: la qualitat de les imatges també hi té molt a veure, han de coincidir amb el text i ajuden a fer que siguin més atractius.

  Utilitzar un nom idoni per al domini: introdueixi la paraula clau al domini por millorar la posició al ranking.

  Utilitzar descripcions i capçaleres: el codi de la seva pàgina permet afegir descripcions per a les fotos i pàgines. Podrà introduir també la paraula clau per millorar el posicionament. De la mateixa manera, a la capçalera també es pot afegir la paraula clau en el texte.

  Ser actiu a la web: s’ha d’actualitzar sovint realitzant canvis o modificacions. Pot posar imatges noves, promocions, nous preus, etc.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on analitzarem i confeccionarem una proposta a mida sobre quina estratègia a seguir per a tenir un posicionament Google exitós i estar en les primeres pocions al cercador.

  5/5 - (48624 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48624 votes)