ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Identificar el seu públic objectiu per a un bon posicionament Google

  Posicionament google

  Conèixer el públic potencial d’una empresa digital és imprescindible per elaborar una estratègia de màrketing on-line. És necessari saber-ho, ja que així es poden prendre decisions sobre com serà la comunicació cap als usuaris, com enfocar les xarxes socials i el disseny web corporatiu.

  Ha de definir el seu públic: qui és, com és, on està, quin contingut li pot interessar, quines preferències té, etc. De fet, el públic objectiu és un grup d’usuaris d’un perfil en concret que volen o necessiten el que algú ofereix i són receptius a la seva compra. Per tant, ha d’enfocar la seva estratègia a trobar-los.

  Una de les principals raons, entre altres, que és important des d’un inici saber a qui dirigeix els seus productes o serveis, és el posicionament Google. Ha d’identificar les seves paraules clau, que també han de ser les que el seu públic objectiu cercarà, i utilitzar-les per al posicionament web de la seva pàgina.

  Per a dirigir el seu projecte online a un públic en concret, ha de formular les seves pròpies preguntes, segons alguns factors:

  -Demogràfics: la seva edat i si és home o dona

  -Culturals: és aconsellable saber quins ingressos econòmics té, quin és el seu nivell educatiu, quin idioma parla, quin llenguatge utilitza, etc. Amb aquest factor també pot determinar quin preu està disposat a pagar pels productes o serveis.

  -Socials: és important esbrinar quins canals online utilitza normalment per poder ser visible en ells.

  -Preferències: ha de saber quines preferències té per a poder persuadir-lo mitjançant continguts que li siguin interessants. Igualment quines són les persones que segueix: bloggers, personatges populars, etc

  Aquests són alguns factors a tenir en compte per tal d’identificar el seu públic objectiu. Per a poder trobar-lo adequadament i realitzar campanyes digitals orientades a aquests, és necessari tenir al costat un equip professional.

  A Gestinet som experts en el sector i l’assessorarem sobre quina és la millor estratègia a seguir i que repercuteixi positivament en el posicionament Google de la seva pàgina.

  5/5 - (48738 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48738 votes)