ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quan és necessari comptar amb un MSP proveïdor de serveis informàtics gestionats?

  MSP proveïdor serveis informàtics gestionats

  Ens trobem immersos en una revolució digital, on cada vegada té més importància la informàtica. El problema esdevé en com aplicar-la i de quina manera treure el màxim profit als recursos que es tenen, inclús voler introduir-ne de nous.

  Així, gràcies a comptar amb el suport adequat, una empresa pot créixer de manera correcta, ser més competent, eficient, tecnològica i, especialment, oferir un servei a l’altura del negoci.

  Parlem de tenir al costat un proveïdor de serveis informàtics gestionats. Aquests són clau en empreses on constantment vulguin estar al dia i saben que, amb les eines idònies, poden ser més fortes dins el seu sector.

  Per tant, comptar amb un MSP és necessari quan vulgui que la seva empresa sigui més productiva, a més de sostenible.
  Avui dia hi ha molta competència i fa falta tenir un plus que el diferenciï de la resta.

  Un proveïdor de serveis informàtics gestionats se n’encarrega de manera completa d’una infraestructura tecnològica i informàtica, ocupant-se que tot funcioni correctament sense oblidar-se d’anar introduint noves accions que facin que un negoci evolucioni i s’adapti a les noves tendències, així com incorporar programes i sistemes que facin que aquest s’actualitzi constantment.

  S’ocupen tant de petites i mitjanes empreses com grans corporacions, ja que l’objectiu és el mateix i, moltes vegades, les PIMES o els autònoms no disposen de personal intern per desenvolupar aquestes tasques o no tenen els coneixements adequats. Cada vegada més, es mouen gran quantitat d’informació i dades i és necessari gestiona-les prou bé.

  Quins són els serveis més rellevants dels MSP?

  Un proveïdor de serveis informàtics gestionats porta a cap multitud d’accions, sempre de manera eficient i ràpida. Alguns d’aquests serveis són realitzar un manteniment periòdic dels ordinadors i altres dispositius, així com servidors; fer còpies de seguretat de manera correcta i constant; tenir instal.lades i actualitzades totes les aplicacions i programes, especialment les referents a la seguretat i protecció de l’empresa i tenir una acurada gestió logística, entre altres.

  Totes aquestes accions sempre són realitzades de manera personalitzada i segons cada client.

  Si vol que la seva empresa creixi adequadament, sigui més competent, eficient, incorpori l’última tecnologia i tingui els seus equips sempre en perfecte estat, compti amb aquest servei.

  A Gestinet som proveïdor de serveis informàtics gestionats i referents en manteniment informàtic. Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem el suport i la protecció que necessita.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post