ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/09/2020

  Quant pot tardar a posicionar-se una web?

  posicionament web

  Una de les finalitats de qualsevol empresa en tenir una pàgina corporativa, és que aquesta estigui ben posicionada als cercadors.

  D’aquesta manera, s’incrementa la seva visibilitat a internet i les possibilitats que els seus usuaris el trobin més fàcilment, així com s’augmenten les seves vendes.

  De fet, una de les incògnites estrella del màrketing on-line és: quin temps tarda a posicionar-se una web?

  Doncs la resposta no és massa rotunda, ja que depèn de molts factors.

  Un dels més importants, és la competència que existeixi de les paraules clau que vol abastar, també l’antiguitat del seu domini, el mercat on vol posicionar-se, el seu disseny web i la qualitat i quantitat de continguts que produeixi.

  En qualsevol cas, la millor opció és tenir al seu costat a professionals del sector que li indiquin com procedir i de quina manera tenir constantment actualitzada la seva pàgina perquè resulti interessant pels seus usuaris i, especialment, per Google.

  El posicionament web és un aspecte essencial en qualsevol estratègia digital, però no és a curt termini, és a dir, una pàgina web no es trobarà dins els primers resultats de la primera pàgina en una setmana, ni en un mes. Ben al contrari.

  Habitualment, una web pot tardar entre 6 mesos i 1 any a posicionar-se, sempre que el domini no sigui nou i la competència no sigui alta.

  Aquest període, com li hem comentat, pot canviar en funció d’altres variables.

  Per aquest motiu, és tan important comptar amb una empresa del sector del màrketing que el guiï en tot moment i pugui proporcionar a la seva web continguts adequats, un bon disseny corporatiu i realitzar la millor cerca de les seves paraules clau.

  És necessari saber que, si treballa periòdicament el SEO de la seva pàgina, la seva posició es mantindrà en el temps. Ens referim que, tot i que inicialment tarda més temps que altres estratègies no orgàniques, els resultats perduren més temps i, a la llarga, són més positius i econòmics.

  Aconsegueixi el millor posicionament als cercadors

  Si vol que la seva pàgina obtingui més notorietat a internet, posi’s en mans de professionals.

  A Gestinet som un equip en constant formació i especialitzat en màrketing on-line. Elaborem estratègies a mida, adaptades a cada negoci i circumstàncies, amb l’objectiu que obtingui la millor posició dins el cercador.

  No es tracta només del temps que es tarda a arribar-hi, sinó d’estar-s’hi el temps més gran possible.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post