ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/02/2018

  Sabeu què és el Black Friday i d’on ve?

  black friday

  Ha estat el dia de més moviment comercial de tot l’any des del 2005 als EUA.
  (Per cert, la versió online d’aquest esdeveniment es diu “Cyber Monday” i és el dilluns següent al Black Friday.. Ja s’ha convertit en un dels dies més importants en vendes online de l’any!)
  Als Estats Units es coneix com a Black Friday el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues detallistes i grans magatzems. És un dia després del Dia d’Acció de Gràcies, el qual se celebra el quart dijous del mes de novembre.
  El terme es va originar a Filadèlfia, on s’utilitzava per descriure el dens trànsit de gent i vehicles que abarrotava els carrers l’endemà del Dia d’Acció de Gràcies. L’ús d’aquest terme va començar al voltant de 1961 entre els oficials de policia encarregats de la regulació del trànsit, es popularitzà cap a 1966, i es va estendre a la resta dels estats a partir de 1975.
  Més endavant, va sorgir una explicació alternativa, referint el terme negre als comptes dels comerços, que passen de números vermells a negres gràcies al superàvit.
  El Divendres Negre no és oficialment un dia festiu, però molts empresaris veuen aquest dia com un dia festiu juntament amb el Dia d’Acció de Gràcies, i donen el dia lliure als seus empleats, incrementant el nombre total de potencials compradors.

  5/5 - (48374 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48374 votes)