ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/01/2020

  Què comprèn el posicionament web?

  posicionament web

  En tota estratègia de màrketing on-line ha de tenir present el posicionament web, ja que farà que la seva empresa tingui més notorietat a internet.

  El SEO se centra en els resultats orgànics, és a dir, en els que es realitzen sense cap mena de pagament. I, de fet, són els resultats que solen clicar els usuaris.

  Per tant, el posicionament als cercadors comprèn totes les accions que es porten a cap amb l’objectiu que una empresa estigui el millor situada possible dins el rànquing dels cercadors, especialment Google.

  Com més amunt estigui una web situada, major serà el nombre de visites que rebi i, a la vegada, incrementaran les possibilitats de conversió i venda. A més, millora la imatge de marca.

  Factors que es tenen en compte en posicionar una página

  A l’hora de posicionar una web, es tenen en consideració molts aspectes, dels quals destaquem:

  Usabilitat: que els usuaris tinguin una bona experiència de navegació és primordial pels motors de cerca. Per a aconseguir-ho, ha de tenir un òptim disseny web, així com una bona estructura, escollir una correcta tipologia de lletra, etc.

  Contingut: els textos, les imatges i els vídeos segueixen sent molt importants. S’ha d’oferir als seus visitants bons continguts, originals, actualitzats i d’interès.

  Autoritat: aquí es barregen diferents factors, degut que si ofereix bons continguts i la seva pàgina té una usabilitat bona, segurament tornin a visitar-la, comparteixin els seus textos, etc. En aquest cas, Google entén que la seva pàgina té autoritat a internet i la pot posicionar millor.

  Keywords: ha de determinar quines són les seves paraules clau, que són aquelles per les quals els usuaris l’han de trobar. Escollir les adequades és bàsic per a obtenir un bon SEO.

  Enllaços: els enllaços, tant els interns com externs, també determinen la seva autoritat on-line. Especialment els externs, que són els que redirigeixen cap a la seva pàgina des d’una web externa.

  Disseny responsive: gràcies a un disseny web responsive, la seva web podrà adaptar-se a totes les pantalles i dispositius mòbils, essencial avui dia pels cercadors.

  Si vol que la seva pàgina corporativa obtingui gran visibilitat i notorietat digital, posi’s en mans de professionals del sector.

  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i ens posem a la seva disposició perquè la seva empresa obtingui més i millor presència a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post