ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el posicionament Google?

  posicionament google

  El posicionament Google és el lloc que té una pàgina web segons les paraules clau dins el rànquing del cercador.

  És important tenir la millor posició possible, ja que els usuaris solen clicar als primers resultats i, per tant, una empresa rebrà més visites com més amunt estigui situada.

  Existeixen dues tipologies de resultats, els de pagament i els orgànics. Aquests últims, a més, ofereixen més confiança als internautes i reben més clics.

  Portar a cap una estratègia Google és imprescindible avui dia per tal d’arribar al seu públic objectiu més fàcilment i donar a conèixer a internet els seus productes i serveis.

  Per tal d’aconseguir un bon posicionament Google i tenir una bona posició orgànica, ha de tenir en compte diferents aspectes i posar en pràctica algunes tècniques.

  Tècniques de posicionament Google

  Esculli les keywords adequades: si vol augmentar les seves visites i que aquestes siguin qualitatives, ha de seleccionar les millors paraules clau segons les cerques del seu públic objectiu i el que ofereix la seva web. Les keywords s’han d’incorporar als textos de manera natural.

  Actualitzi el contingut: a més de crear un contingut dirigit als seus usuaris i a les seves necessitats, aquest ha d’estar contínuament actualitzat i ser únic i interessant. Ha de tenir una estructura adequada i ser de qualitat. A més, ha d’incloure enllaços interns i externs, per enriquir-lo i dotar-lo de més autoritat, especialment a ulls de Google.

  Optimitzi la seva pàgina: el temps que tarda a carregar-se una web és un aspecte molt important i determinant pels usuaris i el cercador. Ha d’estar optimitzat i fer que pugui visualitzar-se correctament.

  Cuidi les seves imatges: de la mateixa manera que ha de procurar que els seus textos siguin únics i qualitatius, les seves imatges també ho han de ser. Utilitzi un format correcte i posi les que cridin l’atenció als usuaris i siguin molt explicatives. El contingut multimèdia és essencial a qualsevol web.

  La seva pàgina, també, ha d’oferir una bona navegació als seus visitants i ser responsive, ja que en depèn una bona experiència d’usabilitat.

  Segueixi aquests consells i aconseguirà un òptim posicionament Google.

  A Gestinet som experts en crear estratègies de posicionament als cercadors. Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem el millor pla a mida per a la seva empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post