ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és la vulnerabilitat informàtica i com fer-li front amb manteniment

  manteniment informàtic

  Qualsevol empresa està exposada a grans vulnerabilitats però, gràcies a la prevenció que ofereix el manteniment informàtic, pot fer-li front.

  La vulnerabilitat digital succeeix quan un intrús aliè a la seva empresa aprofita qualsevol error informàtic per entrar dins els seus dispositius i prendre-li informació o malmetre els seus ordinadors, entre altres.

  Aquest terme relacionat amb la ciberseguretat es refereix a un error o defecte en un sistema que pot deixar-lo desprotegit davant terceres persones i, per tant, és vulnerable a atacs informàtics.

  D’aquesta manera poden comprometre la seva confidencialitat i integritat i afectar greument les dades i els equips de la seva empresa.

  Per tant, trobem que el dany produït per les vulnerabilitats es pot transformar en la divulgació de la seva informació, la propagació d’un virus a tots els seus ordinadors i la intrusió de pirates informàtics als seus dispositius.

  Com protegir-se davant la vulnerabilitat digital?

  La millor solució per protegir-se davant les vulnerabilitats és comptar amb manteniment informàtic periòdic.

  Només així els seus equips obtindran la seguretat necessària i la seva empresa tranquil.litat i confiança.

  El manteniment ofereix un servei preventiu, essencial per anticipar-se a possibles incidències i poder posar entrebancs a persones alienes al seu negoci, amb l’objectiu que no ho tinguin fàcil per accedir-hi.

  Un bon manteniment informàtic vetlla perquè la seva infraestructura estigui al 100%, sempre protegida i al dia.

  A més de reduir les possibilitats d’amenaces externes i les probabilitats d’entrada, aquest suport repara en tot moment avaries que puguin anar sortint referents a l’ús habitual dels ordinadors.

  Per altra banda, realitza còpies de seguretat, gestiona les seves contrasenyes i manté actualitzat el seu sistema.

  Manteniment professional al seu costat

  A Gestinet, líders en manteniment informàtic a Barcelona, som professionals del sector i cuidem totalment el conjunt de la seva infraestructura informàtica, posant especial atenció a la protecció i la seguretat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà una atenció personalitzada i adaptada a la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post