ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/07/2020

  Què és el manteniment web i per què és necessari

  Manteniment web

  Tenir una web corporativa és essencial si vol arribar als seus usuaris i oferir-los informació sobre la seva marca o negoci a qualsevol moment, tots els dies de l’any.

  Però no és suficient comptar amb una pàgina a internet, sinó que és necessari mantenir-la constantment actualitzada i funcional.

  Per a fer-ho, ha de realitzar un manteniment web periòdic, que farà que aquesta estigui sempre operativa, estèticament atractiva i en bon estat.

  La seva presència digital ha de ser un punt fort dins la seva estratègia d’empresa i ha de treballar el seu principal aparador on-line. No ha de tenir errors, els seus enllaços han de funcionar i ha de ser actual, sempre acord amb el seu negoci i amb els canvis i modificacions que té.

  Gràcies al manteniment de la seva pàgina, els seus visitants tindran una millor percepció de la seva imatge de marca i augmentarà la credibilitat i confiança sobre els seus productes o serveis, quelcom imprescindible a l’hora d’adquirir-los.

  A més, la usabilitat és un dels factors que, tant els usuaris com Google, valora més positivament.

  A l’hora de realitzar un òptim manteniment web, es porten a cap diferents tasques, com corroborar i fer que totes les aplicacions funcionin correctament, gestionar els continguts i tindre’ls al dia, modificar i adaptar el seu disseny web i optimitzar-lo també per a obtenir un bon posicionament als cercadors, reparar i resoldre incidències com enllaços trencats, etc.

  Tanmateix, trobem la protecció del lloc web i la realització de còpies de seguretat, imprescindibles si hi hagués qualsevol incidència. També, optimitzar els temps de càrrega i fer que sigui més accessible.

  Referent als continguts, és molt important actualitzar els possibles catàlegs, preus, promocions, descomptes, etc. Els seus usuaris han de rebre sempre les últimes novetats en visitar-lo.

  El millor manteniment de la seva pàgina al seu abast

  Com pot comprovar, el manteniment web és una necessitat i farà que el seu portal sigui més atractiu i funcional.

  Confiï en Gestinet, experts en crear i dissenyar estratègies digitals enfocades a tenir més i millor visibilitat a internet i fer que les empreses puguin gaudir d’una imatge corporativa impecable.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i podrà beneficiar-se de tots els avantatges.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)