ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/05/2019

  Què és el posicionament web local?

  posicionament web

  El posicionament web local és la millor manera d’atraure clients potencials al seu negoci si compta amb una localització física.

  Aquesta estratègia consisteix a visibilitzar el seu negoci, gràcies als resultats de Google i sempre dins d’una contextualització localitzada. És idoni per aparèixer al cercador i a Google maps.

  Pensi que, avui dia, la majoria de cerques es realitzen a través de dispositius mòbils i, per tant, Google mostrarà, segons el que necessitin els usuaris, els negocis més propers d’on estan situats.

  El posicionament web local té molts avantatges i és necessari que hi aparegui. Alguns d’aquests són:

  -Més i millor visibilitat a Google maps, tenint més probabilitats que els usuaris s’acostin al seu local, ja que tindran la seva localització exacte.

  -Increment dels seus clients objectius, degut que aquests es troben a la seva zona geogràfica.
  De la mateixa manera, a la seva pàgina web també augmentaran les visites de qualitat.

  -El Branding és un aspecte a cuidar i, gràcies al SEO local, la seva imatge de marca millorarà. Tingui en compte que, si la seva empresa està en una bona posició a Google, és la millor publicitat que pugui tenir.

  -Increment de competitivitat, ja que pot estar a l’altura i inclús superar a altres empreses del seu sector quant a la visibilitat a internet, donant una imatge de professionalitat i qualitat.

  Com a conseqüència directa, les seves vendes seran més elevades.

  Per a poder aconseguir aquests avantatges, és necessari, tanmateix, tenir optimitzat el seu posicionament web local. Per a fer-ho, han d’aparèixer totes les seves dades a la seva referència local, com el seu telèfon, adreça completa, codi postal, etc. i la seva pàgina web ha de ser responsive i poder visualitzar-se des de tots els dispositius.

  Si vol tenir la millor presència a internet i compta amb un negoci físic, ha de posar-se en contacte amb Gestinet. Som experts en posicionament web Barcelona i tot un referent en realitzar estratègies de màrketing on-line adaptades a cada client i a cada necessitat.

  5/5 - (49082 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49082 votes)