He llegit i accepto la Política de privacitat


Què és el posicionament web local?

General|

El posicionament web local és la millor manera d’atraure clients potencials al seu negoci si compta amb una localització física.

Aquesta estratègia consisteix a visibilitzar el seu negoci, gràcies als resultats de Google i sempre dins d’una contextualització localitzada. És idoni per aparèixer al cercador i a Google maps.

Pensi que, avui dia, la majoria de cerques es realitzen a través de dispositius mòbils i, per tant, Google mostrarà, segons el que necessitin els usuaris, els negocis més propers d’on estan situats.

El posicionament web local té molts avantatges i és necessari que hi aparegui. Alguns d’aquests són:

-Més i millor visibilitat a Google maps, tenint més probabilitats que els usuaris s’acostin al seu local, ja que tindran la seva localització exacte.

-Increment dels seus clients objectius, degut que aquests es troben a la seva zona geogràfica.
De la mateixa manera, a la seva pàgina web també augmentaran les visites de qualitat.

-El Branding és un aspecte a cuidar i, gràcies al SEO local, la seva imatge de marca millorarà. Tingui en compte que, si la seva empresa està en una bona posició a Google, és la millor publicitat que pugui tenir.

-Increment de competitivitat, ja que pot estar a l’altura i inclús superar a altres empreses del seu sector quant a la visibilitat a internet, donant una imatge de professionalitat i qualitat.

Com a conseqüència directa, les seves vendes seran més elevades.

Per a poder aconseguir aquests avantatges, és necessari, tanmateix, tenir optimitzat el seu posicionament web local. Per a fer-ho, han d’aparèixer totes les seves dades a la seva referència local, com el seu telèfon, adreça completa, codi postal, etc. i la seva pàgina web ha de ser responsive i poder visualitzar-se des de tots els dispositius.

Si vol tenir la millor presència a internet i compta amb un negoci físic, ha de posar-se en contacte amb Gestinet. Som experts en posicionament web Barcelona i tot un referent en realitzar estratègies de màrketing on-line adaptades a cada client i a cada necessitat.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5