ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/01/2019

  Què és el posicionament web On Page?

  posicionament web

  El posicionament web On Page fa referència a les optimitzacions realitzades a la seva pàgina per tal de millorar el seu SEO. Es basa, principalment, en dos pilars fonamentals: les keywords i l’arquitectura web.

  L’objectiu principal del posicionament web On Page és que els cercadors puguin indexar una pàgina de manera més ràpida i així obtenir una òptima posició als cercadors.

  Per tant, el SEO On Page inclou un conjunt de factors que influeixen en el posicionament Google d’una pàgina. Aquests en són alguns:

  Keywords: escollir les paraules clau adequades que millor representin el seu contingut, com hem comentat, és un dels factors clau a tenir en compte. Per a la seva elecció, ha de pensar com el cercaran el seu públic objectiu i quines paraules utilitzen la seva competència. També ha d’haver-hi una connexió entre totes les paraules clau que utilitzi.

  Títol: cal optimitzar els títols del seu contingut web per interpretar-los i posicionar-los correctament i així tenir un impacte davant als usuaris quan facin les cerques.

  Imatges: el contingut multimèdia genera molt tràfic web, a causa del seu efecte visual i a la facilitat de compartir-lo a través de les xarxes socials.

  Velocitat de càrrega: és necessari que la seva web es carregui ràpidament, ja que si no els usuaris marxen en pocs segons i probablement no tornen. Tenir una velocitat de càrrega lenta provoca una tassa de rebot important i afecta negativament al posicionament Google.

  Enllaços: els enllaços interns són essencials per al SEO On Page perquè donen autoritat a les pàgines a les quals enllaça. Quan als enllaços externs també són importants, ja que són els que redirigeix als seus usuaris a temàtiques similars a la seva per donar-li més informació.

  Arquitectura web: és un dels altres pilars del posicionament web On Page i fa referència a l’estructura d’una pàgina. És necessari optimitzar-la per tal que els seus usuaris obtinguin una bona navegació i usabilitat.

  Disseny web responsive: comptar amb un disseny adaptat a tots els dispositius digitals és bàsic per al cercador, donant una bona experiència als visitants.

  Com ha pogut veure, el posicionament web On Page és necessari per a guanyar visibilitat a internet i obtenir més tràfic. Contacti amb Gestinet i elaborarem la millor estratègia SEO per a la seva empresa.

  5/5 - (48892 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48892 votes)