ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/02/2020

  Què és una auditoria SEO?

  posicionament web

  Aconseguir un bon posicionament web ha de ser una prioritat per a la seva empresa, ja que li atorgarà més visibilitat a internet i el seu públic objectiu el trobarà més fàcilment. Per a fer-ho, ha de treballar constantment aquest aspecte de màrketing digital.

  I, a l’hora de realitzar canvis o millores dins la seva estratègia SEO, cal tenir en compte molts factors. Per esbrinar si realitza errades o va pel camí correcte, la millor solució és portar a cap una auditoria de posicionament.

  Aquesta anàlisi és un complet estudi de tots els punts que poden afectar el SEO d’una web, en major o menor mesura. Una auditoria d’aquestes característiques analitza la seva situació actual i realitza un informe on es detallen els aspectes millorables per aconseguir una major posició a Google. A més, troba quins són els problemes que té, com poden ser el contingut duplicat, deficient usabilitat, errors en l’estructura de la web, incidències en els enllaços, etc.

  Una auditoria de posicionament web serveix, per tant, per detectar errades que poden fer que la seva pàgina estigui penalitzada en l’àmbit SEO i proposa diferents solucions per a poder reparar aquests problemes, així com indicar de quina manera aplicar-les.

  Gràcies a la implementació d’una auditoria, la seva empresa podrà gaudir de diferents avantatges.

  La més rellevant és l’increment del nombre de pàgines posicionades, la millora del SEO dels diferents continguts que tingui la seva pàgina i resoldre més eficaçment les possibles penalitzacions de Google, ja que poden ser nefastes per a una empresa.

  Per què és necessària una auditoria SEO

  Aquesta és molt important, ja que s’ha d’adaptar contínuament a les noves exigències de Google i als canvis i millores que realitza el cercador, perquè els usuaris obtinguin una bona experiència de navegació.

  Els algoritmes de Google pateixen canvis sovint i la seva web ha d’estar al dia constantment.

  A més, gràcies a la realització d’una auditoria de posicionament web, la seva empresa podrà esbrinar millor quines són les seves paraules clau idònies segons les cerques del seu públic objectiu. També podrà saber si la velocitat de càrrega de la seva pàgina és la correcta o l’ha de millorar, a més de poder netejar la seva web d’enllaços trencats o contingut duplicat.

  Posi’s en mans de professionals que li realitzin una auditoria de posicionament de la seva web i així millorarà el seu SEO. A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i experts en el sector. Estem a la seva disposició per crear la millor estratègia de màrketing on-line, amb l’objectiu que aconsegueixi una òptima visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post