ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  25/10/2018

  Què fer amb el meu mòbil quan vaig a dormir? Li expliquem la millor opció

  dormir mobil nit

  Cada dia tenim el mateix dilema: apago el mòbil? El poso en mode avió? El deixo encès sense so per si succeeix alguna cosa? Realitzem la comparació:

  Apagar el dispositiu mòbil:

  Estem davant l’opció més fàcil per evitar que res ni ningú pugui interferir en els seus somnis.

  – Beneficis: Estalviarem bateria i per això s’ha de tenir en compte per a què el matí següent no tinguem cap ensurt.

  – Problemes: Si sorgeix una emergència i algú el truca, ningú podrà contactar-li. Per a això necessitarà un telèfon fix.

  Que passarà amb l’alarma, sonarà?

  Antigament, no apagàvem mai el mòbil perquè l’alarma sonés però actualment la majoria dels terminals ja vénen amb aquesta opció.

  En les opcions d’alarma existeix una opció anomenada “Apagat d’alarma” per a que soni amb el telèfon apagat.

  Activar el Mode Avió:

  Es va inventar l’any 2013 per permetre que els dispositius electrònics no s’haguessin d’apagar durant tot el vol. D’aquesta manera, els usuaris poden treballar realitzant documents i amb aplicacions Offline.

  – Beneficis: Talla totes les connexions inalàmbriques del terminal. Es quedarà sense dades i línia mòbil però es pot treballar amb Wifi.

  – Problemes: D’aquesta manera tampoc podrà rebre trucades ni missatges d’emergència i a més gastarà bateria.

  Deixar el mòbil encès en silenci:

  Si vostè és dels usuaris depenents del mòbil per a la vida personal i/o professional i necessita saber que està encès per si sorgís algun problema poder estar al corrent o perquè el puguin trucar.

  – Beneficis: Les trucades d’emergència es rebran i si activem el mode No molestar sonarà el telèfon si el truca algun contacte en la seva llista de preferits encara que estigui en silenci.

  – Problemes: Serà més difícil dormir correctament ja que si s’il·lumina la pantalla amb les notificacions o algú el truca per alguna cosa no important, es despertarà.

  Què és el mode “No molestar”?

  El mode “No molestar” ens permet silenciar el dispositiu i decidir si volem que soni l’alarma o que certes aplicacions ens puguin molestar amb les seves notificacions i trucades. Els seus modes són: Silenci total, només alarmes, només amb prioritat.

  5/5 - (48788 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48788 votes)