ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Qui són els ciberdelinqüents i com el manteniment informàtic evita la seva entrada

  manteniment informàtic

  El món digital aporta molts aspectes positius a les empreses avui dia, però cal estar atents a les possibles vulnerabilitats a les quals estan exposades.

  Els ciberdelinqüents en són un exemple. Aquests realitzen activitats fraudulentes tals com robar dades i informació confidencial, accedir a xarxes personals, estafar, atacar als seus ordinadors, etc.

  Per evitar-los, la millor opció és comptar amb el suport d’un manteniment informàtic professional. El manteniment dels seus equips fa que els seus ordinadors puguin gaudir de la màxima seguretat, protecció i eficiència.

  Ha de pensar que, l’activitat diària d’un negoci, comporta estar pràcticament tota la jornada laboral connectada a internet i tenir tots els seus dispositius a l’abast de mans alienes, fent que la seva privacitat pugui ser més accessible. Per reduir les possibilitats que entrin virus o un ciberdelinqüent hi pugui accedir, confiï en el servei que un òptim manteniment li ofereix.

  Consells per protegir els seus equips informàtics

  És important tenir en compte diferents consells que faran que tots els seus dispositius es trobin segurs. El manteniment informàtic els té present i hi treballa periòdicament per evitar entrebancs i possibles problemes sobre la seva seguretat. Els més rellevants són:

  Instal.lar i actualitzar correctament l’antivirus: és necessari comptar amb aquesta eina, ja que l’ajuda a protegir els seus equips front qualsevol amenaça.

  Actualitzar el software: també indispensable, degut que els seus equips poden ser més vulnerables. A més, en actualitzar-lo, podrà gaudir de les noves versions més completes i segures.

  Contrasenyes fortes i segures: les seves claus d’accés s’han de canviar sovint i contenir majúscules, minúscules i números. Han de ser prou llargues i no pertànyer a dades personals.

  A més, ha de seguir diferents pautes per tal que els ciberdelinqüents no tinguin accés als seus ordinadors, com no utilitzar wi-fi publiques, ja que les seves dades podrien estar més exposades, tancar les sessions cada vegada que utilitzi diferents plataformes o programes, tenir cura dels arxius adjunts i les descàrregues que realitza i desconfiar de correus els quals no conegui la seva procedència.

  Tingui al seu costat a professionals del sector i podrà comprovar els beneficis que el suport informàtic li pot donar.

  Confiï en Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona i experts en donar el millor servei informàtic.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post