ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/12/2020

  Quines són les tasques del manteniment web?

  Manteniment web

  Cuidar la seva pàgina corporativa digital és tan important com fer-ho d’un aparador físic i, per tant, és necessari realitzar un manteniment web constant.

  Segur que la seva empresa ha crescut i ha evolucionat amb el pas del temps. Doncs, per què no mostrar aquests canvis i la seva progressió als seus usuaris?

  El manteniment consisteix a controlar la seva estructura web, els seus arxius, la seva seguretat i, en definitiva, tots els elements que estan inserits dins d’aquesta. A més, també comporta fer-la cada vegada més usable, amb l’objectiu que els usuaris obtinguin una millor experiència en entrar-hi.

  Així, tornaran a visitar-lo quan necessitin els seus productes o serveis. No només cal tenir presència on-line, sinó que és imprescindible que sigui impecable.

  Per aconseguir-ho, el manteniment web porta a cap diferents tasques molt importants. Aquestes són:

  1. Actualitzar el contingut: la seva web ha d’oferir textos, imatges i vídeos actualitzats i adaptats a la seva empresa. És a dir, en cas de tenir una ecommerce, és probable que incorpori nous productes o noves fotografies. O, si compta amb un Blog, aquest sempre ha d’estar al dia. Gràcies al contingut fresc, les seves xarxes socials també es nodreixen.

  2. Reparar els enllaços trencats: els errors per contingut inexistent o els enllaços que no porten al lloc desitjat, s’han de resoldre ràpidament. Un bon control fa que sempre estiguin en perfecte estat i els usuaris puguin navegar sense entrebancs.

  3. Tenir un bon disseny web: la seva pàgina ha de comptar amb una imatge moderna, acord amb el qual vol projectar. Ha de realitzar canvis periòdics, per adaptar la web a les noves preferències dels seus visitants i fer-la compatible i visible des de tots els navegadors i dispositius.

  4. Comptar amb una bona velocitat de càrrega: és imprescindible que la seva pàgina carregui el més ràpid possible i, gràcies al manteniment web, pot fer-ho. Ha d’analitzar els seus arxius perquè no pesin massa, optimitzar les seves imatges, etc.

  5. Protegir la pàgina: la seguretat digital és un aspecte molt rellevant i el manteniment fa que una web gaudeixi de més protecció enfront de possibles atacs.

  Cada quant s’ha de realitzar un manteniment web?

  És necessari realitzar un manteniment periòdic. De la mateixa manera que un espai físic constantment requereix un canvi d’aparador, ser netejat, canviar els preus, etc. també s’ha de fer a una web.

  Si vol tenir un òptim funcionament i que el seu disseny sempre estigui actualitzat, faci-ho cada cert temps. No poden haver-hi mai errors i cal estar a sobre per aconseguir la millor imatge.

  Per aquest motiu, el desenvolupament i manteniment web implica dedicació, coneixement professional i esforç.

  manteniment pàgina web

  Per què invertir en el manteniment de la seva web?

  Invertir en el control de la seva pàgina, farà que obtingui molts beneficis. Els més rellevants són:

  1. Podrà anticipar-se a futurs problemes: el manteniment és el millor suport per anticipar-se a futurs entrebancs que podrien aturar completament l’activitat de la seva pàgina.

  2. Tindrà millor posicionament als cercadors: tenint la seva web optimitzada i lliure d’errors, carregarà més ràpidament i és un aspecte que Google valora molt.

  3. Obtindrà més conversions: si és més visible als cercadors, augmentaran les possibilitats que els seus usuaris entrin a la seva web i, per tant, incrementaran les probabilitats de venda. A més, gràcies al manteniment web, un portal és més usable, fent que els visitants puguin navegar més còmodament.

  4. Guanyarà en imatge de marca: una web renovada i actualitzada fa que la imatge de marca d’una empresa se’n vegi reforçada i ofereix més credibilitat i confiança als usuaris.

  5. Tindrà més seguretat: com li hem dit, la seva pàgina ha d’estar protegida i, si obté seguretat, no haurà de patir per futures amenaces exteriors que podrien perjudicar-lo.

  6. Assessorament professional: el manteniment web posa al seu abast a un equip professional expert en l’àmbit, que li ofereix l’oportunitat de millorar constantment i incorporar a la seva pàgina noves opcions.

  manteniment pàgina

  Quines pàgines web necessiten manteniment?

  De fet, qualsevol pàgina necessita un bon manteniment, ja que les empreses estan en constant evolució, tant millorant la seva imatge com incorporant nous productes.

  Especialment les ecommerce o botigues digitals, s’han de revisar i actualitzar molt sovint, ja que els seus preus poden canviar, poden incorporar promocions o descomptes, sobretot en èpoques de rebaixes i Nadal, han de posar imatges noves més atractives, etc. A més, és necessari revisar que el procés de compra funcioni correctament i sigui segur. I que tots els enllaços siguin correctes. Així que, en aquest cas, és imprescindible.

  Igualment, si compta amb un Blog corporatiu, aspecte avui dia molt important, també necessita nodrir-se de contingut periòdicament.

  En definitiva, qualsevol pàgina requereix manteniment de tots els seus elements.

  manteniment web ecommerce

  Compti amb el millor suport de manteniment de pàgines corporatives

  Tenir la seva pàgina a punt sempre és un gran repte i a Gestinet ens encarreguem de portar-lo a terme.

  Som una empresa especialitzada en el sector i experts en manteniment web. Analitzem i controlem cada detall dels portals dels nostres clients perquè sempre siguin 100 % operatius, atractius visualment i obtinguin la màxima visibilitat.

  Ens encarreguem d’un manteniment integral i complet, tant pel que fa a l’estructura com de contingut. A més, realitzem noves estratègies amb la finalitat de millorar constantment i que els usuaris tinguin la millor experiència de navegació.

  Contacti amb nosaltres i obtindrà la millor presència on-line.

  4.5/5 - (2 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  4.5/5 - (2 votes)