ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/05/2018

  Què és RankBrain i com afecta al posicionament web

  posicionament web

  RankBrain és un component de l’algoritme de Google basat en intel.ligència artificial que permet una major comprensió en la intenció de recerca de l’usuari quan realitza una cerca. L’algoritme es centra en la semàntica i comprensió de les peticions i en la rellevància del contingut de les pàgines web presentades.

  Aquest sistema utilitza la informació que li proporcionen els mateixos usuaris en les seves cerques per decidir si un resultat és rellevant o no. Així aconsegueix donar una experiència més adequada.
  Per tant, interpreta les senyals que dónen els usuaris en funció de com actúen amb els resultats de les cerques.
  Principalment, es guia a trabés de dues senyals de interacció:

  -Quantitat de temps que el usuari està a la pàgina (Temps de permanència)
  -Porcentatge de persones que fan clic en un resultat (CTR)

  Per altre banda, trobem els factors que tenen en compte RankBrain:

  -L’hora quan ha estat realitzada la consulta
  -Anuncis mostrats en els resultats de la cerca
  -El domini associat a les pàgines mostrades
  -El número de sessions de cerca realitzades fins que l’usuari ha trobat el que buscava

  RankBrain afecta, doncs, al posicionament google d’una pàgina web. Quan més relllevant sigui el contingut per a una consulta determinada, més probable será que es posicioni en els primers resultats de les recerques.

  Aquest component avui dia està present en totes les consultes i ja és el tercer factor en clasificació més important en l’algoritme de Google, quelcom a tenir molt en compte en quan a posicionament web.

  En definitiva, l’èxit del funcionament de RankBeain és la propia resposta i comportment de l’usuari davant els resultats de les seves cerques. En funció del usuari, Google determina quina és la millor pàgina que s’ajusta a la consulta realitzada.

  Per tant, RankBrain és un altre aspecte que pot ser determinant en les cerques dels seus clients potencials. Cal tenir-ho en compte i treballar-ho en l’estratègia de màrketing on-line, ja que pot afectar positivament en el posicionament web de la seva pàgina.

  Contacti amb Gestinet, empresa referent en el sector, ja que som experts en estratègies on-line i en projectes a mida, adaptant-se a cada necessitat i a cada client. El nostre equip profesional analitza i confecciona propostes segons cada cas.

  5/5 - (48520 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48520 votes)