ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com realitzar un nou disseny web sense que afecti al posicionament Google

  Posicionament google

  Un nou disseny web per a la seva pàgina corporativa és una decisió encertada si vol que sigui més actual ja que la seva li ha quedat antiga.

  Hi ha, però, altres motius per que pot decidir fer-ho:

  La web no és responsive

  L’empresa ha canviat i s’ha de dissenyar una nova imatge de marca

  L’empresa necessita afegir molts nous continguts a la web

  La web està mal programada i necessita millores de tipologia d’usabilitat.

  Per tant, redissenyar una web és necessari per estar al dia, especialment per estar a l’alçada de la competència, però s’han de prendre unes precaucions sempre i quan vulgui mantenir el posicionament web que ja té i millorar-lo.

  I és que un nou disseny web pot influir en la posició que té actualment als cercadors, ja que el canvi en l’arquitectura pot afectar als seus enllaços (un dels punts més importants del ranking de Google), algunes redireccions influeixen als temps de càrrega i afecta al ritme dels usuaris.

  Per evitar perdre el posicionament google de la seva web a l’hora de fer un nou disseny web, s’han de tenir en compte unes pautes:

  Eviti canvis d’arquitectura molt dràstics de la web: un exemple molt clar és que, si en el menú principal de la seva web tenia una pàgina amb molt tràfic i ara la col.loca com a una subpàgina ‘inferior’, està delegant la importància d’aquesta i afecta al posicionament.

  Conegui bé la seva pàgina: si les seves URL canvien, ha d’informar a Google que ho ha fet. Si no tots els esforços que ha realitzat a les antigues URL desapareixeran.

  Realitzi un anàlisi dels seus backlinks: són els enllaços dirigits cap a la seva web i els components que donen valor al posicionament web.
  Pot perdre’ls al canviar l’estructura en un redisseny web. Per això, cal analitzar-los i utilitzar redireccionaments 301, clau en les migracions de backlinks i redissenys de pàgines web.

  En definitiva, realitzar un nou disseny web al seu portal és una excel.lent idea sempre i quan prengui unes precaucions. Per a fer-ho cal comptar amb professionals.

  Posi’s en contacte amb Gestinet i l’assessorarem sobre quina estratègia és la més adequada a seguir perquè la seva web obtingui més notorietat i visibilitat a internet.

  5/5 - (48612 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48612 votes)