ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com realitzar posicionament Google dels seus vídeos de YouTube

  Posicionament google

  Tenir un posicionament Google òptim ha de formar part de la seva estratègia digital per tal d’aparèixer en les primeres posicions al cercador i que el trobin fàcilment.

  Per guanyar visibilitat existeixen diferents eines i, una d’elles, és el vídeo màrketing. Gràcies a la utilització de YouTube, plataforma versàtil i molt rentable, guanyarà més interaccions i obtindrà millor imatge de marca.

  A YouTube és on els usuaris consumeixen més minuts de vídeo, sent el segon cercador més utilitzat i cal aprofitar-ho quan al posicionament web, proporcionant constantment informació als seus usuaris i subscriptors i millorar així la seva visibilitat.

  És necessari optimitzar correctament els vídeos de YouTube perquè afecti positivament al seu posicionament Google:

  El títol: és un dels aspectes més essencials i representa el contingut del vídeo. Cal ser explícit, contundent, nomenar la paraula clau i ser atractiu per l’usuari.

  Descripció: és el lloc on s’ha de descriure el que contindrà el vídeo. A més de la keyword, pot incloure paraules relacionades per tal que també es posicionin. A més, pot posar links redirigint als seus usuaris a altres continguts seus.

  Capçalera adaptada: ha d’estar personalitzada amb la seva imatge de marca o corporativa, o amb missatges significatius de la seva empresa. Ha d’adaptar tant l’avatar del seu canal com la imatge de fons, ja que són una reflexió de la seva empresa.

  Retenció dels usuaris: els usuaris donen pocs segons d’oportunitat per tal de visualitzar un vídeo més temps o no. Ha de crear sensació d’expectativa.

  Qualitat del vídeo: és important comptar amb el format de vídeo correcte, amb velocitat i amb una estètica acurada. Si vol que YouTube sigui beneficiós per al seu posicionament ha de tenir qualitat a les seves reproduccions.

  Interactuació: un dels factors importants és la interactuació i les valoracions dels usuaris. Ha de cridar l’atenció a la seva audiència, ja que ajuda molt en el SEO. Per a aconseguir-ho, ha de fomentar els comentaris entre els seus seguidors, fer sortejos, etc.

  Com ha pogut veure, aquests factors són, entre altres, importants per tal de tenir un posicionament Google adequat gràcies a YouTube.
  Compti amb un equip professional que li indiqui com estructurar les seves estratègies digitals per tal que siguin un èxit.

  A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i treballem constantment amb aquesta i altres plataformes socials confeccionant estratègies on-line a mida pels nostres clients, obtenint així èxit i visibilitat a internet.

  5/5 - (48882 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48882 votes)