ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Recuperar arxius amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Gràcies al suport del manteniment informàtic, és possible que la seva informació i dades es mantinguin salvaguardades, fora de l’abast de tercers que podrien perjudicar seriosament la seva empresa.

  A més, què passaria si entrés un virus o malware dins els seus ordinadors o si hi hagués algun tipus d’incidència amb els equips?

  De tots aquests entrebancs se’n fa càrrec el manteniment informàtics, de manera professional i garantint seguretat.

  Ha de pensar que en els dispositius informàtics s’hi emmagatzema gran quantitat d’arxius, imatges, emails, dades confidencials, etc. Així que han de gaudir de la màxima protecció per si, en cas de tenir problemes informàtics, poder recuperar-ho fàcilment, a més d’inserir les millors mesures de seguretat perquè estiguin lliures de vulnerabilitats externes.

  L’entorn digital ens facilita el dia a dia i ens ofereix noves eines que són molt positives per a les empreses, però poden rebre atacs que, sens dubte, podrien perjudicar greument i acabar perdent les dades.

  Amb l’ajuda que proporciona el suport i manteniment informàtic, tot estarà sota control, obtenint més tranquil.litat al respecte.

  Comptar amb un servei preventiu de manteniment d’ordinadors fa que una empresa pugui estar sempre operativa i amb la certesa que les seves dades estan en bones mans.

  El manteniment informàtic fa que les seves dades estiguin protegides

  El manteniment informàtic, que comprèn totes aquelles tasques realitzades per un equip especialitzat, és el gran aliat per a les empreses per assegurar-se que els seus dispositius informàtics estan a plena operativitat i que la seva informació està correctament emmagatzemada.

  Un negoci pot tenir dades confidencials i sensibles, tant de clients, proveïdors i de la mateixa corporació, així que cal cuidar-les i que persones no autoritzades no hi tinguin accés. Aquest fet és clau per a garantir el millor desenvolupament empresarial.

  Cada any augmenten els casos d’ordinadors amb malware i virus, quelcom que provoca greus perjudicis a tots els nivells, especialment econòmics. Aquests atacs són realitzats per ciberdelinqüents, experts que vulneren i entren als ordinadors, podent robar la seva informació.

  Però ho pot evitar tenint al costat a un equip de manteniment informàtic, capaç de posar les millors barreres i mesures de protecció.

  La seguretat que ofereix aquest servei especialitzat pot incloure encriptació de dades, gestió de claus d’accés, creació de còpies de seguretat externes, etc., fent que una empresa adquireixi major control en tot moment.

  Amb una prevenció efectuada per un òptim manteniment, el seu sistema operatiu sempre estarà actualitzat, a més que tindrà els antivirus i firewalls al dia.

  manteniment ordinadors

  Preguntes freqüents sobre

  Recuperar arxius amb manteniment informàtic

  El manteniment informàtic fa que les seves dades estiguin protegides

  Cada any augmenten els casos d’ordinadors amb malware i virus, quelcom que provoca greus perjudicis a tots els nivells, especialment econòmics. Però ho pot evitar tenint al costat a un equip de manteniment informàtic, capaç de posar les millors barreres i mesures de protecció.

  Conseqüències de la pèrdua d’informació

  La pèrdua de dades pot suposar una gran catàstrofe per a una empresa i, inclús, pot fer que hagi de paralitzar la seva activitat fins a poder resoldre la incidència. I l’impacte no només és econòmic, ja que afecta la reputació de l’empresa i a la seva imatge empresarial.

  Empresa més segura gràcies al manteniment dels ordinadors

  Els serveis informàtics ofereixen solucions adients segons cada empresa i necessitat, amb l’objectiu de protegir-les al màxim davant de les vulnerabilitats digitals. Una empresa és més segura gràcies a l’actualització dels sistemes, la realització de còpies de seguretat periòdiques, proves de recuperació de dades i eliminació de malware en cas de detectar-se.

  Seguretat informàtica pel seu negoci

  A Gestinet som empresa líder en donar un servei de manteniment informàtic especialitzat i personalitzat segons cada negoci, sector, necessitats, etc. Donem un manteniment informàtic integral d’ordinadors i altres dispositius, fent que tots els seus equips estiguin al 100% i enfocat, per descomptat, que totes les seves dades estiguin protegides.

  Conseqüències de la pèrdua d’informació

  La pèrdua de dades pot suposar una gran catàstrofe per a una empresa i, inclús, pot fer que hagi de paralitzar la seva activitat fins a poder resoldre la incidència.

  I l’impacte no només és econòmic, ja que afecta la reputació de l’empresa.

  D’aquesta manera, trobem que, sense manteniment informàtic que vetlli per la seguretat de dades, una corporació pateix:

  1. Pèrdua d’ingressos
  2. Greus d’anys d’imatge empresarial
  3. Pèrdua de propietat Intel.lectual

  Tanmateix, li comentem que els pirates informàtics o hackers sovint poden malmetre la seva pàgina web, realitzant canvis, com alterar els seus números de contacte, afegir imatges que no tinguin res a veure amb el seu negoci, etc.

  Per això és tan important la integritat dels seus ordinadors i credencials, i fer que ningú pugui entrar dins els seus equips.

  Confiï en el suport que el manteniment informàtic li pot oferir i podrà gaudir de la millor seguretat. A més, a nivell d’usuari, li aconsellem que no cliqui a enllaços que desconeix la seva procedència ni el seu interior, cuidi les seves contrasenyes i no executi descàrregues de llocs no segurs.

  recuperacio arxius

  Empresa més segura gràcies al manteniment dels ordinadors

  Els serveis informàtics ofereixen solucions adients segons cada empresa i necessitat, amb l’objectiu de protegir-les al màxim davant de les vulnerabilitats digitals.

  Una empresa és més segura gràcies a l’actualització dels sistemes, la realització de còpies de seguretat periòdiques, proves de recuperació de dades i eliminació de malware en cas de detectar-se.

  És una ajuda clau en cas de comptar amb equips informàtics, dispositius determinants avui dia en qualsevol negoci.

  suport informàtic

  Seguretat informàtica pel seu negoci

  El manteniment informàtic li ofereix tenir una infraestructura informàtica segura i protegida, que els seus ordinadors siguin funcionals i que pugui desenvolupar les seves activitats empresarials sense sobresalts ni sorpreses inesperades. Així que, no dubti en tenir al seu costat un suport professional d’aquestes característiques.

  A Gestinet som empresa líder en donar un servei de manteniment informàtic especialitzat i personalitzat segons cada negoci, sector, necessitats, etc.

  Donem un manteniment informàtic integral d’ordinadors i altres dispositius, fent que tots els seus equips estiguin al 100% i enfocat, per descomptat, que totes les seves dades estiguin protegides.

  Contacti amb nosaltres i rebrà un assessorament i orientació adaptat als seus requeriments.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)