ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14/10/2019

  La relació entre un bon contingut i el posicionament web

  posicionament web

  El contingut d’una pàgina web i la seva qualitat està estretament lligat al posicionament web. De fet, és un dels punts essencials que s’han de treballar per tal d’obtenir visibilitat i notorietat als cercadors.

  Quan es genera contingut interessant pels usuaris i, especialment amb les keywords idònies, Google el posiciona millor, ja que aquest premia positivament la qualitat i els textos únics i originals.

  Per tant, és necessari posar èmfasi en el màrketing de continguts, que consisteix en la creació de continguts de valor i la seva distribució a través de diferents mitjans socials, amb l’objectiu de cridar l’atenció i que siguin llegits pel màxim d’usuaris possible i poder realitzar una acció final, com comprar o contractar productes o serveis, per exemple.

  Per a fer-ho, un bon recurs o eina on-line és comptar amb un Blog dins la pàgina, per a poder actualitzar-lo sovint i oferir als seus usuaris textos nous, entretinguts i d’interès.

  El posicionament web i el contingut, doncs, són elements molt relacionats entre sí i aquest últim pot fer que la seva pàgina estigui a les primeres posicions. Això sí, les actualitzacions han de ser periòdiques, qualitatives i incloure les seves paraules clau, que són aquelles per les quals els usuaris realitzen les seves cerques.

  Com crear el millor contingut per a la seva página

  Per a crear textos bons i atraients, ha de seguir algunes pautes:

  Originalitat: sempre han de ser textos únics, mai copiats d’altres pàgines. A més, han de ser rellevant i aportar informació útil.

  Enfocats als seus usuaris: la seva web en general ha d’estar enfocada als interessos del seu públic objectiu i, especialment, els seus textos.

  Textos prou llargs: tot i que els seus continguts sempre han de ser bastant llargs, pensi que la qualitat ha de predominar a la quantitat.

  Keywords: per a obtenir un bon posicionament web, a més, ha de treballar les seves paraules clau i incloure-les als seus textos, sempre de manera natural, sense que es vegi forçat. Una manera de fer-ho correctament, és utilitzant sinònims o variacions, on es digui el mateix.

  Revisió: els seus continguts han d’estar revisats i no contenir faltes d’ortografia o semàntica.

  Segueixi aquests consells i els seus continguts seran més rics i positius per a posicionar la seva pàgina.

  A Gestinet som experts en donar visibilitat a empreses a internet. Posi’s en contacte amb nosaltres i elaborarem la millor estratègia de màrketing on-line per al seu negoci i aconseguirà una òptima posició als cercadors.

  5/5 - (49254 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49254 votes)