ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/03/2020

  La relació entre la retenció de l’usuari i el posicionament web

  posicionament web

  Aconseguir que un usuari estigui navegant dins una web no és gens fàcil; i no parlem d’entrar-hi, sinó que aquest hi estigui durant una estona.

  Per això, a l’hora de crear una estratègia de màrketing on-line, s’han de tenir en compte molts aspectes, com tenir un bon disseny web que sigui atraient i funcional pels seus visitants, per exemple.

  En el cas de posicionament als cercadors, si bé comentem que entrar en una web no és garantia d’èxit, sí que, com millor estigui una pàgina posicionada, més probabilitats té que els seus usuaris s’hi quedin.

  A més, per a tenir un bon SEO, cal que el seu portal compti amb bons continguts, imatges, enllaços, una bona estructura, etc. que fan que Google el col.loqui més amunt del rànquing.

  Per tant, la retenció està molt lligada al posicionament web.

  Com augmentar la retenció dels seus usuaris?

  Per fer que el seu públic estigui més temps dins la seva pàgina i incrementin les probabilitats de conversió, pot portar a cap diferents estratègies:

  Compte de client: existeixen moltes webs que, si l’usuari vol visualitzar productes o interactuar, ha de crear un compte de client. Aquest pas el pot tirar enrere. Deixi navegar el màxim possible els seus usuaris, sense entrebancs. Inclús, si té una ecommerce, poder afegir els productes al carret de compra sense ser client.

  Atenció a l’usuari: ha de tenir un servei al client eficient i ràpid. Una bona opció és incorporar un xat dins la web per poder tenir una comunicació directa i fluida.

  Estructura: gràcies a un òptim disseny web, els seus usuaris tindran accés a una estructura intuïtiva i senzilla, perfecta per facilitar-los la navegació. Per retenir-los més temps, és important tenir en compte els colors, la tipografia,… No han de ser massa estridents i la lletra ha de facilitar la lectura.

  Tot molt accessible: tota la informació ha d’estar a l’abast dels usuaris fàcilment. Pot tenir un menú molt entenedor on tots els apartats estiguin ordenats. També incloure un cercador, amb la finalitat que trobin tot més ràpidament.

  Velocitat de càrrega: és imprescindible tenir una bona velocitat de càrrega. Una web lenta pot arribar a ser desesperant i els usuaris donen pocs segons d’oportunitat.

  Pop-ups: tenir algun reclam a la seva pàgina és bona opció: descomptes, promocions, etc. Aquests faran que els seus visitants vulguin saber-ne més i clicar.

  Faci que la seva pàgina sigui atraient i millorarà la retenció dels seus visitants.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, líders en posicionament als cercadors i disseny de pàgines corporatives, i la seva web serà més atractiva i funcional.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post