ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/02/2020

  La relació entre el temps de càrrega i el posicionament web

  posicionament web

  El temps que tarda a carregar-se una pàgina és essencial per a Google a l’hora de posicionar-la. De fet, és determinant, ja que, el principal objectiu d’aquest és oferir una bona experiència de navegació i tot comença per la velocitat d’una web. El principal cercador vol que els usuaris trobin ràpidament el que estaven buscant, sense esperes i que hi hagi la mínima tassa de rebot.

  Tingui en compte que, com més tardi a carregar-se una pàgina, hi ha més facilitat que els visitants l’abandonin i entrin a altres que mostrin els seus continguts de manera més ràpida. Per tant, aquest factor és un aspecte primordial per Google i afecta directament a les seves conversions, degut que poden disminuir dràsticament les seves consultes i vendes.

  Com a màxim, una web hauria de visualitzar-se en 3 segons o menys. Si és superior, hauria d’optimitzar-la perquè això no succeeixi.

  Google, doncs, afavoreix el posicionament web dels portals que tinguin una bona velocitat de càrrega i, a més, que sigui des de tots els dispositius, tant ordinadors, mòbils, tablets, etc.

  Eines per comprovar la seva velocitat de càrrega

  El temps de càrrega és el temps que tarda una web a mostrar tot el seu contingut quan un usuari entra a visitar-la.

  Millorar el de la seva pàgina ha de ser una prioritat per a la seva empresa i, per poder comprovar si el seu temps és l’idoni o necessita millorar-lo, existeixen diferents eines on-line.

  Una de les més utilitzades és Google PageSpeed Insights, i és l’oficial del cercador.

  En aquesta pot mesurar i analitzar la velocitat de la seva pàgina. A més l’informa dels errors que té al seu portal i li ofereix consells per millorar.

  Altres eines molt utilitzades són Pingdom Website Speed Test, GtMetrix, Monitis, CA App Synthetic Monitor, WebPageTest, etc. Totes elles són molt completes i li donen la informació que necessita.

  Per tant, la velocitat de càrrega està estretament lligada al seu posicionament web. Per a obtenir un òptim temps de càrrega, hi influeixen molts factors, com el pes i la qualitat de les seves imatges, la seva estructura i disseny web, el seu hosting, els pluggins que es mostren a la pàgina, etc.

  Cuidi tots els detalls de la seva web i es carregarà més ràpidament, obtenint més i millor visibilitat a Google.

  A Gestinet som experts en posicionament web Barcelona i líders en el sector. Elaborem estratègies a mida i adaptades a cada empresa i necessitat, amb la finalitat que la seva pàgina corporativa adquireixi la notorietat que es mereix.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà el millor SEO per a la seva empresa.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)