ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La reputació on-line repercuteix en el posicionament Google

  Posicionament google

  La reputació on-line és la imatge que projecta una empresa a internet i està composta, a més, per les notícies i valoracions realitzades per usuaris a través de les xarxes socials, blogs i altres mitjans digitals. Per tal de tenir una bona reputació on-line i que afecti positivament al posicionament Google de la seva pàgina, ha de tenir bons continguts, actuar amb coherència i transparència i tenir una comunicació fluida i constant amb els seus usuaris.

  Comptar amb una òptima reputació digital és un repte per a moltes empreses i un dels aspectes dins de l’estratègia de màrketing on-line que més s’ha de cuidar, ja que està molt relacionada amb les vendes i l’èxit de la marca.

  De fet, el 92% dels usuaris confia més amb les valoracions i opinions d’altres usuaris que amb les que realitza la mateixa marca. Resulta més fàcil captar i fidelitzar clients si els seus comentaris a internet són positius i la seva imatge de marca és bona. Una òptima reputació on-line ajuda a guanyar la confiança dels usuaris i que el recomanin a altres i, a ulls de Google, és un factor determinant pel seu posicionament web.

  Si la seva marca ha obtingut opinions o valoracions negatives, cal prendre precaucions perquè no afecti més del compte. Sempre ha de ser honest i objectiu. Així, pot actuar davant als usuaris afectats de diferents maneres:

  -Si és possible, ha d’intentar sempre resoldre el problema del client d’una manera eficient i ràpida.

  -Si no és possible i ja s’ha produït l’efecte negatiu i el client ja té una mala imatge de la seva marca o producte, ha de reconèixer l’error i oferir al client transparència.

  -Passi el que passi, les seves respostes a les valoracions negatives han de ser coherents, sent fidels als valors i visió del seu negoci.

  Com ha pogut comprovar, tenir una reputació on-line positiva és la millor estratègia digital que pot seguir i és essencial cuidar-la perquè altres factors, com el posicionament web, se’n vegin beneficiats.

  Confiï en Gestinet, empresa referent en posicionament Google Barcelona, on l’assessorarem sobre com procedir i que la seva imatge de marca sempre tingui èxit.

  5/5 - (48822 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48822 votes)