ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La seva pàgina ha de ser responsive per millorar el seu posicionament Google

  Posicionament google

  Degut que cada vegada més usuaris realitzen cerques a través de dispositius mòbils, és necessari que la seva pàgina compti amb un disseny web responsive. És un factor determinant que condiciona el posicionament Google de la seva web.

  De fet, Google no veu amb bons ulls els portals que segueixen sense adaptar-se i els penalitza, fent millorar el posicionament de les pàgines que compten amb un disseny adaptat.

  Existeixen diferents raons per les quals ha d’actualitzar-se i que afecti positivament al seu posicionament web:

  Menys tassa de rebot: una pàgina que no estigui adaptada a tots els dispositius, obtindrà errors i els usuaris l’abandonaran ràpidament, entrant en les pàgines de la competència que mostrin el seu contingut sense incidències.

  Per tant, si té un disseny web responsive, la seva informació es mostrarà per igual des dels mòbils o tauletes, ben estructurada.
  Per a Google, una tassa de rebot elevada és considerat com a molt negatiu i una raó més per penalitzar la pàgina quan a posicionament.

  Millor usabilitat i experiència d’usuari: gràcies al disseny web responsive, la seva pàgina serà amigable i els seus visitants gaudiran d’una bona experiència de navegació. És un factor determinant per Google a l’hora d’oferir més visibilitat a una pàgina o a un altre en les primeres posicions del cercador.

  Fàcil d’administrar: si la seva web és independent del mòbil, haurà de treballar estratègies de màrketing i posicionament separades. Per tant, amb un disseny web responsive, l’administració és més fàcil, ja que la gestió només s’haurà de portar a cap des d’un sol lloc.

  Millor velocitat de càrrega: la capacitat de resposta obtinguda des d’un dispositiu mòbil és més ràpida i, per tant, la seva pàgina responsive tindrà una velocitat adequada perquè els seus visitants no marxin en mostrar-se el contingut ràpidament.

  Com ha pogut comprovar, és imprescindible estar al dia i adaptar-se a tots els dispositius. Sens dubte, determinarà el seu posicionament Google.

  Per a fer-ho, posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som experts en posicionament Google Barcelona i líders en el sector, realitzant estratègies de disseny web adaptades als nostres clients i a les seves necessitats.

  5/5 - (48934 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48934 votes)