ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La repercussió de les ressenyes en el posicionament Google

  Posicionament google

  Actualment, el posicionament Google depèn de diversos factors, tot i així, qualsevol petit detall pot marcar la diferencia entre aparèixer en una millor posició respecte la competència en el cercador. Treballar el posicionament web és fonamental si l’objectiu és augmentar el volum de vendes i la cartera de clients. Una eina bàsica per a potenciar la visualització digital de negocis locals és Google My Business.

  Google My Business és l’eina que situa un negoci en els mapes de Google, pel que li dona visibilitat i accessibilitat de cara a l’usuari. Alhora, permet ubicar la informació del negoci en un lloc destacat reservat pels resultats de cerques locals. Es tracta d’un quadre superior que mostra els tres resultats principals. En resum, la funcionalitat d’aquest motor de cerca és indispensable per a augmentar la visibilitat d’un negoci local a Internet.

  Google My Business incorpora una tercera funció: les ressenyes. Permet als usuaris escriure ressenyes o comentaris sobre els negocis. Cada vegada són més els clients que abans de comprar busquen opinions a Google per assegurar-se d’una bona experiència. Quan els usuaris observen que els comentaris positius són abundants és més probable que dipositin la seva confiança en el negoci i realitzin una compra. Com més clients parlin bé del negoci, major probabilitat té d’augmentar els clients.

  Pel que fa a la influencia del posicionament web s’ha de tenir en compte que és habitual que un usuari busqui la marca des de Google i no directament ingressant la URL. Això vol dir que si la marca disposa de Google My Business apareixerà directament a Google. La repercussió és directe: a banda de guanyar vendes, les possibilitats de guanyar usuaris que busquin el negoci, que vulguin més informació i que facin clic al resultat de cerca també creix. En conseqüència, Google detecta que el lloc web té gran interès i augmenten el CTR global, pel que es guanya cerques orgàniques.

  Les ressenyes positives a Google My Business milloren el posicionament Google dins de l’apartat de Google My Business. Google posiciona els negocis tenint en compte les valoracions, pel que un negoci amb més ressenyes positives tindrà més possibilitats d’aparèixer entre els tres primers resultats que es mostren directament al cercador de Google. Si el negoci no apareix entre aquests primers, la visibilitat serà nul·la.

  Tot i que Google My Business té una llarga llista de beneficis pel que fa al posicionament Google, també s’ha de tenir present que els comentaris negatius poden tenir repercussió negativa pel negoci. En aquest cas, podria comportar una baixada de vendes o donar la sensació al client de no oferir un bon producte o servei. La bona notícia és que no es tracta d’un aspecte que no es pugui solucionar. La millor solució és aconseguir nous comentaris positius per camuflar els comentaris negatius i que s’acabin diluint i perdent importància.

  Tenir un millor posicionament Google està també en mans dels clients, pel que fer una bona campanya per aconseguir comentaris positius serà de gran ajuda per a millorar la visibilitat del negoci a Internet.

  5/5 - (48708 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48708 votes)