ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què un restaurant necessita un bon disseny web

  Disseny web

  Avui dia la majoria de sectors necessiten una pàgina web que els connecti amb el seu públic, clients o proveïdors. En el cas de la restauració, comptar amb una pàgina corporativa és una eina molt eficaç que l’ajudarà, a més, a obtenir més quantitat de clients i a proporcionar-los informació constant del seu negoci.

  Amb un òptim disseny web tindrà l’oportunitat de mostrar als usuaris la ubicació o ubicacions del seu restaurant, ensenyar la seva carta o menú o inclús poder reservar des del mòbil, tasca molt agraïda i que, sens dubte, facilita l’experiència de l’usuari, així com exposar fotos del seu local o plats típics, casolans, elaboracions populars, etc.

  Comptant amb un bon disseny web del seu restaurant, millorarà el posicionament web, podent estar a les primeres posicions dels cercadors si ho treballa adequadament i guanyant més visibilitat, fet que li aportarà encara més clients.

  A continuació li mostrem raons perquè el seu restaurant ha de comptar amb una pàgina web:

  -Tindrà disponibilitat 24 hores al dia, tots els dies de l’any. No només per a realitzar reserves, sinó per tenir contacte amb el seu client: email, telèfon, localització, poder visualitzar les seves fotos o vídeos, menús, etc.

  -Obtindrà millor imatge d’empresa, donant més confiança i credibilitat a l’usuari. El seu disseny web, per tant, ha de ser molt atractiu i visual.

  -El client estarà informat constantment de les seves novetats, plats nous, nous horaris, actualitzacions del blog o jornades gastronòmiques, etc.

  -Els usuaris el trobaran geogràficament en qualsevol moment. Molts clients busquen un restaurant segons la zona on es troben i des del mòbil.

  -Si té un restaurant de cuina especialitzada, és essencial comptar amb una web per donar-se a conèixer, si no el seu públic objectiu no sabrà de la seva existència.

  -Els seus clients, com hem dit, poden tenir l’opció de reservar on-line, donant-los facilitats perquè el coneguin.

  -Gràcies a tenir presència a internet fomentarà que els seus clients puguin deixar comentaris positius i afavorirà també el seu posicionament Google i que altres usuaris prenguin la decisió de provar el seu restaurant consultant valoracions d’aquests.

  Per tal de tenir presència a internet amb un disseny web adequat pel seu negoci que li proporcioni grans beneficis a vostè i als seus clients, posi’s en contacte amb Gestinet. Confeccionem projectes on-line a mida, adaptats a cada cas i sector, donant la màxima visibilitat i posicionament web als cercadors.

  5/5 - (48884 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48884 votes)