ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com mesurar els resultats del seu posicionament Google

  Posicionament google

  Mesurar la seva estratègia de posicionament web per saber si els resultats són els esperats segons els seus objectius, és essencial per tal de seguir realitzant accions correctes digitals i que les seves campanyes on-line siguin un èxit.

  El màrketing on-line en general és mesurable i, per tant, es poden establir millores quan ho necessiti. Pot determinar si la seva rendibilitat és l‘adequada gràcies al seguiment constant de la seva estratègia de posicionament Google.

  Per tal d’avaluar les seves accions digitals, és necessari utilitzar diferents indicadors o KPIs, que sempre han de ser reals i assolibles, ja que li aportaran la informació més rellevant de la seva pàgina. A continuació li ho mostrem:

  Tràfic i visites: ha de mesurar totes les fonts de tràfic des d’on provenen el seu públic objectiu i el comportament que tenen els usuaris dins la seva web, com el temps de permanència, el rebot o la ràtio de conversió.

  Keywords: ha d’analitzar la posició de les seves keywords amb el tràfic que estan generant a la seva web i el volum de resultats a Google.

  Pàgines indexades: per tal que Google indexi correctament les seves pàgines, ha d’optimitzar el seu posicionament web On-Page i que Google conegui que la seva informació és actual, de qualitat i d’interès pels usuaris.

  Dominis externs: analitzi quins són els dominis que estan enllaçant a la seva pàgina, ja que pels cercadors és important la quantitat i la qualitat d’aquests, i així guanyar més autoritat.

  Conversions: l’objectiu d’una pàgina, a més de vendre productes o serveis, també és que el nou tràfic generat empleni un formulari amb les seves dades o tenir més rellevància a les xarxes socials i obtenir més visibilitat. Treballant correctament el seu posicionament web, tindrà la taxa de conversió esperada.

  Compti sempre amb els millors professionals per tal que el seu posicionament web sigui l’esperat.

  A gestinet analitzem constantment les estratègies digitals dels nostres clients per obtenir més rendibilitat i millorar les campanyes dia a dia. Som referents en posicionament Google Barcelona i l’assessorarem com procedir perquè el seu projecte tingui la màxima visibilitat.

  5/5 - (48856 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48856 votes)